Vizita.si
image (28)

Novice

Prst so mu prišili na trebuh

Ni.J.
21. 11. 2011 09.57
0

Kitajski mizar si je med delom z električno žago odžagal konico prsta. Nemudoma so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so mu zdravniki prst, da bi mu ga lahko rešili, prišili kar na trebuh.

Mizar 20-letni Wang Yongjun iz Kitajske si je v službi ob trenutku nepazljivosti z električno žago odžagal konico prsta. Takoj so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so zdravniki najprej ocenili nastalo škodo, nato pa se trudili, kar se da hitro poiskati način, kako možakarju rešiti konico prsta.

Prst je bil kar močno poškodovan. S konice si je namreč odžagal celotno tkivo in kožo, ostala mu je le še kost, ki pa k sreči ni bila močno poškodovana. Da bi mu rešili celoten prst, se je dr. Huang Xuesong domislil rešitve. “Morali smo ukrepati hitro, zato sem se odločil, da bomo konico njegovega prsta vzgojili kar na njegovem trebuhu,“ je povedal. Na ta način so prizadeti del znova prekrvavili in omogočili, da si je tkivo opomoglo. V nasprotnem primeru bi mu morali amputirati dobršen del prsta, saj je bilo tkivo tako močno poškodovano.

Čez približno mesec dni tako Wanga čaka še en poseg, med katerim mu bodo ločili roko od trebuha ter na novo oblikovali prstno konico, ki bo imela skoraj vse lastnosti prave, le nohta ne.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587