Vizita.si
image (28)

Novice

Raje bi umrla, kot postala takšna

Ni.J.
28. 04. 2012 17.30
21

Snooki, nekdaj razvpita, sedaj pa bolj umirjena in "odrasla" zvezdnica resničnostnega šova The Jersey Shore, je priznala, da pazi na prehrano, ker v nosečnosti ne želi postati takšna kot Jessica Simpson.

Snooki je razkrila, da se izogiba mastni in pretirano kalorični prehrani, da bi lahko ohranjala svoje nosečniške kilograme ves čas pod nadzorom. 24-letnica namreč pravi, da ji je Jessica Simpson v opozorilo in da "raje umre", kakor da bi se zredila toliko kot ona.

''Umrla bi, če bi se toliko zredila,'' je povedala za US Weekly in dodala, da sploh ne uživa maslenih dobrot in drugih priboljškov kakor Jessica. ''Jessica je povedala, da se je pregrešila in uživala prav vse, kar ji je zadišalo. Jaz se trudim jesti zdravo. Uživam veliko sadja, v bistvu nič kaj preveč redilnega.'' Zvezdnica resničnostnega šova The Jersey Shore pričakuje svojega prvega otroka. Čeprav sprva ni bilo jasno, čigav naj bi bil otrok, je sedaj že dobro znano, da je Snookijin zaročenec Jionni LaValle.

Snooki je v intervjuju za US Weekly povedala tudi, da se prihoda svojega otroka izjemno veseli in upa, da bo imel lepo porjavelo polt že od rojstva: ''Moj otrok bo že naravno temnejše polti. Z Jionnijem imava oba nekoliko temnejšo polt, in če bova imela srečo, bo otrok izjemno temen.''

Koliko naj bi se med nosečnostjo zredila ženska, preberite TUKAJ.

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587