Vizita.si
image (28)

Novice

Razkrila, kako preprosto je priti do takšnega trebuščka

S.P.
08. 03. 2013 14.23
4

Ameriška pevka Katharine McPhee se je v tem tednu oboževalcem predstavila v popolnoma novi luči. Če smo jo še pred nekaj meseci poznali kot nesamozavestno lepotico, ki ni bila zadovoljna s svojo postavo, pa je zdaj nad to naravnost navdušena. Preberite si, kako ji je uspelo.

Ameriška pop pevka, igralka ter priljubljena medijska osebnost Katharine McPhee, ki je pred slabim desetletjem zaslovela s svojim sodelovanjem v resničnostnem šovu Ameriški idol, je bila včasih znana po svojih težavah z odvečno telesno težo, ki je precej omajala njeno že tako nizko samopodobo. Javnosti pa se je v tem tednu predstavila v čisto drugačni luči.

“Izšla je nova številka revije Women's Health Magazine, ob kateri si ne moremo kaj, da ne bi opazili izjemne spremembe mlade rjavolaske, ki se je prebila celo na naslovnico,“ so zapisali v britanskem tabloidu Daily Mail. 28-letnica je pred nekaj meseci začela strog telovadbo, s katero je v relativno kratkem času izoblikovala svoje trebušne mišice in postavo, kakršno si jo je vedno želela.

“Z mojim načinom vadbe boste v pičli uri izgubili do 4184 džulov energije (1000 kalorij). Kaj pa je največja prednost – ne boste le hujšali, temveč boste ob tem tudi pridobivali mišice,“ je v intervjuju za revijo Self magazine razkrila svojim oboževalcem. Njena vadba zajema 10 minut vožnje na sobnem kolesu s hitrostjo 10 kilometrov na uro, 20 skokov iz počepa, 20 sklec, 20 trebušnjakov, 20 dvigov dvokilogramskih uteži z vsako roko posebej in 10 min teka po stopnicah, nato pa morate cikel vaj tolikokrat ponoviti, da telovadite vsaj dobrih 60 minut na dan. “Vaje morate izvajati hitro, intenzivno in učinkovito, med njimi pa si ne smete jemati več kot 15 sekund premora. Tega si lahko privoščite šele po končanem ciklu vaj, a naj ne traja več kot nekaj minut.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587