Vizita.si
Giuliana in Bill

Novice

Kdo je ženska, ki jima je rodila otroka?

K.P.
21. 09. 2012 13.55
7

Večina zvezdnikov, ki se pri željah po starševstvu odločijo za nadomestne mame, identitete ženske, ki donosi otroka, običajno ne želijo razkriti. Giuliana in Bill sta se odločila, da tega pred javnostjo ne bosta prikrivala.

Giuliana in Bill Rancic sta se dolgo časa trudila, da bi zanosila in v poskusih zanositve posegla tudi po umetni oploditvi, ki pa ni imela učinkov.
Giuliana in Bill
Giuliana in Bill FOTO: Reuters / bellenews.com

Lani so slavni voditeljici odkrili raka na dojkah, zaradi česar se je odločila za dvojno mastektomijo in po temnem obdobju je končno sledila svetla prihodnost.

Sanje o starševstvu so se jima uresničile s pomočjo nadomestne mame, ki jima je v mesecu avgustu donosila prvorojenca. Za razliko od večine zvezdnikov, ki se odločijo za nadomestno mamo ter identitete ženske, ki donosi otroka, ne želijo razkriti, sta se Giuliana in Bill odločila drugače. Identiteto nadomestne mame po imenu Delphine sta razkrila kar v svoji resničnostni seriji, ko so vsi skupaj obiskali bolnišnično sobo, v kateri je kasneje stekel porod. "Krasna je in zelo je skrbna. Dala nama bo darilo, za katerega ji bova večno hvaležna," je Bill opisal Delphine, ko je bila v šestem tednu nosečnosti.

Par je želel biti zelo vpleten v Delphinino nosečnost, pa tudi Delphine si je želela enako. Bodoča starša sta se med obiskom v bolnišnici dogovorila, da bo novorojenček imel prvi stik z Giuliano, Bill pa je prerezal popkovino. Fantka sta poimenovala Edward Duke in sta zadovoljstvo ob rojstvu sina delila tudi s svojimi oboževalci na družbenem omrežju.

Reproduktivna medicina je parom omogočila nove načine do starševstva. Eden teh načinov, ki sicer sproža mnoge polemike, je tudi nadomestno materinstvo, pri katerem izbrana ženska donosi otroka paru, ki otrok iz takšnega ali drugačnega razloga ne more imeti. Največji strah para, ki se odloči za tako imenovano surogatstvo, je, da bi se ženska v času nosečnosti na plod navezala in se otroku ne bi želela odreči, zato se jih veliko odloči za zavezujočo pisno pogodbo na sodišču. Kadar celotna izkušnja steče brez komplikacij, pa je sreča para, ki jima je bil končno v življenje dan otrok, neizmerna.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587