Vizita.si
Ko je padla s konja, ji je ta skoraj pomendral nogo. Zdravniki so se že bali, da jo bodo morali amputirati.

Novice

Razkrila, kako bi skoraj izgubila nogo

L.E.
21. 12. 2012 15.30
6

Ameriška igralka Kaley Cuoco je stara komaj 27 let, vendar je preživela že marsikaj. Po eni strani ji je uspelo osvojiti Hollywood, po drugi bi skoraj izgubila nogo. Na srečo se je vse končalo dobro.

Ko je padla s konja, ji je ta skoraj pomendral nogo. Zdravniki so se že bali, da jo bodo morali amputirati.
Ko je padla s konja, ji je ta skoraj pomendral nogo. Zdravniki so se že bali, da jo bodo morali amputirati.FOTO: Fame

Kaley Cuoco je še zelo mlada, vendar je preživela že marsikaj. Med drugim bi pred dvema letoma skoraj izgubila nogo. Takrat bi se ji življenje lahko obrnilo na glavo, toda na srečo se je vse končalo dobro.

Njen hobi je jahanje. “Odkar sem pri petnajstih letih prvič sedla na konja, sem jahala skoraj vsak dan v svojem življenju,“ pripoveduje. To se ni spremenilo niti zdaj, ko skrbi za kar štiri konje. Je pa seveda potrebovala kar nekaj časa, da si je opomogla. Med ježo je namreč padla, konj pa ji je po nesreči nogo skoraj pomendral. “Sledila je operacija, prej pa sem morala podpisati, da se strinjam, da mi lahko nogo, če bo to potrebno, tudi amputirajo.“ Seveda je bila povsem šokirana, da je mogoče, da zdravnikom njene okončine ne bo uspelo rešiti. Toda na srečo je medicina danes že tako razvita, da taka skrajna možnost ni bila potrebna. “Ko sem se zbudila in začutila, da nogo še imam, sem bila tako vesela,“ se spominja. Življenje zvezdnikov res ni vedno rožnato. Tako kot vsi se morajo tudi oni spopadati z različnimi strahovi.

Kaley ni dopustila, da bi jo takšno doživetje odvrnilo od njenega najljubšega načina preživljanja prostega časa. “Spet sem začela jahati, še preden so mi sploh odstranili mavec. Konji mi pomenijo vse in bila sem odločena, da mi ena nesreča tega ne bo vzela. Sem pa zdaj veliko bolj previdna,“ opisuje, kako pogumna je. Ker se je pogovarjala z ameriško revijo Self, ki razkriva lepotne skrivnosti zvezdnikov, je dodala še, da gre za odličen način vzdrževanja lepe postave. Poleg tega se ukvarja le še s kolesarjenjem in resnično nima nobenih težav z odvečno telesno težo. Je pa priznala, da uživa zelo zdravo hrano. Jutro začne z ovseno kašo, za kosilo ima juho in solato, za večerjo si pripravi nekaj iz pustega mesa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587