Vizita.si
"Pomembno je, da se zavedamo, da naš cilj ni shujšati, temveč predvsem utrditi oziroma učvrstiti postavo. To pomeni, da se moramo pridno potiti, medtem ko neutrudno delajo najrazličnejše mišice v našem telesu."

Novice

Razkrila, kako do takšnega trebuščka v zgolj nekaj tednih

S.P.
12. 02. 2013 13.49
16

Britanska zvezda resničnostne televizije Amy Childs je razkrila nove nasvete, kako do utrjene in lepe postave v zgolj nekaj tednih. Preverite, kakšne so njene skrivnosti do zagotovljenega uspeha.

"Pomembno je, da se zavedamo, da naš cilj ni shujšati, temveč predvsem utrditi oziroma učvrstiti postavo. To pomeni, da se moramo pridno potiti, medtem ko neutrudno delajo najrazličnejše mišice v našem telesu."
"Pomembno je, da se zavedamo, da naš cilj ni shujšati, temveč predvsem utrditi oziroma učvrstiti postavo. To pomeni, da se moramo pridno potiti, medtem ko neutrudno delajo najrazličnejše mišice v našem telesu."FOTO: YouTube

Zvezda priljubljenega resničnostnega šova "The Only Way Is Essex" Amy Childs, ki se v zadnjem času poskuša uveljaviti predvsem kot uspešna manekenka, je britansko javnost presenetila z novimi nadaljevanji poučnih ter motivacijskih videoposnetkov. V sodelovanju s poklicnim osebnim trenerjem Drewom poskuša v njih ženske, ki se borijo z odvečnimi kilogrami in si želijo utrditi svojo postavo, voditi skozi program aktivne telesne vadbe, ki zagotavlja izjemne rezultate.

"Nora sem na hitro hrano, zato sem v želji po uspehu v svetu mode preprosto morala začeti telovaditi, čeprav telovadbe nikoli nisem pretirano marala. Z Drewovo pomočjo sem v prvem tednu na zdrav način izgubila kar 2 kilograma, v mesecu dni pa že vidno preoblikovala svojo postavo, zato sem ta način preprosto morala deliti še z drugimi," je pojasnila.

"Pomembno je, da se zavedamo, da naš cilj ni shujšati, temveč predvsem utrditi oziroma učvrstiti postavo. To pomeni, da se moramo pridno potiti, medtem ko neutrudno delajo najrazličnejše mišice v našem telesu. Moja skrivnost je v petih ločenih sklopih vaj, ki jih na vsakem treningu ponovim točno 100-krat. Najprej naredim 40 ponovitev, nato 45 sekund počivam, sledi 30 ponovitev s počitkom, zatem 20 ponovitev s počitkom ter nazadnje še 10. Oglejte si moje nasvete ter trenirajte z njimi kadar koli boste našli čas in obljubljam vam, da bodo rezultati vidni že v nekaj tednih."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587