Vizita.si
image (28)

Novice

Razkrila, kako tako samozavestno na plažo

L.E.
16. 05. 2012 08.26
1

Zvezdnica svojega resničnostnega šova Audrina Patridge je nekaj dni uživala na soncu. Pri tem je pokazala postavo, za katero se trudi na povsem svojstven način.

Audrina Patridge je ena redkih zvezdnic, ki naj bi jo bilo težko spraviti v telovadnico. Toda to ne pomeni, da udeleženka več resničnostnih šovov ne telovadi. "Rada se gibam zunaj," pravi. Veliko raje plava (v vodi je dejansko odrasla, pravi sama), kolesari in igra odbojko na mivki, najbolj pa naj bi jo namučil njen pes. "Poskrbi, da vsaj enkrat dnevno tečem ali hodim v hrib; nimam izgovorov," pripoveduje. Seveda si je vseeno težko vedno vzeti čas za gibanje na svežem zraku. Takrat preskakuje kolebnico; rekvizit, ki ga lahko ima s seboj vedno in povsod. "Skušam skakati, dokler zdržim. Tako pospešim bitje srca in utrjujem vsako mišico v svojem telesu."

Ker je odrasla blizu plaže, se nikoli ni bala preobleči v kopalke. Ljudem, ki jim to predstavlja težavo, pa predlaga, da jih pred tem nekaj dni nosijo doma in se tako nanje navadijo. Da bi bila sama na plaži samozavestnejša, preden se odpravi od doma, naredi nekaj počepov in trebušnjakov ter tako utrdi svoje mišice. "Tako se mi zdi, da postane moje telo bolj čvrsto, počutim se močnejšo, moja koža dobi bolj rožnat pridih." Nikakor pa se na plaži več ne sonči. Njena porjavelost naj bi bila izključno iz stekleničke, medtem ko naj bi se pred škodljivimi UV-žarki vedno zaščitila s kremo z visokim zaščitnim faktorjem.

Pazi, da se prehranjuje zdravo. Rada si naloži veliko obveznosti, zato brez rednih obrokov niti ne more zdržati, saj ji sicer upade raven energije. Dan vedno začne s hranljivim zajtrkom; najraje z omleto, polnjeno z zelenjavo. "To je moj najljubši obrok, zato si ga včasih privoščim še za večerjo," pravi. Če se želi malo posladkati, si pripravi bananine palačinke iz polnozrnate pšenične moke. Poleg tega ima vedno in povsod s seboj jabolko, ki ga pohrusta, ko si nenadoma zaželi pojesti kar koli nezdravega. "Če uživaš zdravo hrano, skrbiš zase, telovadiš, se vsako jutro zbudiš in se počutiš bolje, četudi se morda sploh ne želiš tako počutiti," pravi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587