Vizita.si
Jessica, preden bo povila fantka, ter prejšnje leto, preden je pred enajstimi meseci rodila hčerko.

Novice

Njena teža spet dviguje prah

L.E.
19. 04. 2013 08.21
18

Jessica Simpson je zadnji dve leti bolj kot zaradi svojega pevskega talenta v javnosti zaradi težav s kilogrami. Brez njihove omembe ni šlo niti tokrat, ko je malo pred rojstvom svojega drugega otroka, spregovorila za revijo People.

Jessica, preden bo povila fantka, ter prejšnje leto, preden je pred enajstimi meseci rodila hčerko.
Jessica, preden bo povila fantka, ter prejšnje leto, preden je pred enajstimi meseci rodila hčerko.FOTO: Fame

Jessica Simpson je odkrila, da so jo težave, ki jih je imela po prvi nosečnosti, izučile. Ponosna je, da je tokrat pridobila le polovico teže, ki se ji je ob istem času nabrala med prejšnjo nosečnostjo. Tokrat bolj pazi na prehrano. “Ob prvi nosečnosti sem se resnično zapustila. Imela sem občutek, da lahko končno uživam tako hrano, kot si jo res želim.“ To je pomenilo, da prvič v življenju ni imela nobene meje, najraje pa si je privoščila testenine s sirovo omako. Kilogrami so se nabirali, vendar je bila prepričana, da jih bo lahko po porodu kmalu izgubila. Marsikdo je bil zelo presenečen, ko je vedno izjemno vitka pevka postajala čedalje bolj obilna. Šele veliko pozneje, ko je začela promovirati določeno metodo hujšanja, je odkrila, da je morala po porodu izgubiti kar 27 kilogramov. Za primerjavo: strokovnjaki nosečnicam priporočajo, da se zredijo za okoli deset ali enajst kilogramov.

Tokrat Jessica trdi, da je vse drugače. “Seveda ne morem, da si ne bi kdaj privoščila česa takšnega, kot je ocvrt piščanec,“ je povedala. Toda razume, da se mora še pravočasno ustaviti in pohrusta samo en čokoladen bonbonček, ne pa kar cele vrečke. “Zdaj tudi trikrat tedensko telovadim. To nosečnost sem res aktivna.“ Vadi z osebnim trenerjem, ki je njene aktivnosti prilagodil temu, da je noseča. In bolj zdrav način življenja se odraža tudi na njeni postavi. “Tokrat sem dobila samo polovico teže, kot sem jo ob svoji prvi nosečnosti.“ To pomeni, da je pridobila okoli trinajst kilogramov, kar je le malo več od številke, ki jo priporočajo strokovnjaki. Večino odvečne teže bo tako res lahko izgubila s porodom. Ker je pridobila rutino zadostnega gibanja, se bo tudi kakšna maščobna blazinica več, ko bo lahko postala še bolj aktivna, hitro stopila. Jessica je med drugim odkrila tudi, da je prevelika teža vplivala na njeno samozavest. “Zelo sem vesela in ponosna, da sem se po tolikšnem času končno znebila odvečne telesne teže, ki je močno vplivala na mojo nizko samopodobo,“ je povedala, ko je, še preden je spet zanosila, s pravilno prehrano in redno telovadbo izgubiti kar nekaj kilogramov, ki so jo spravljali v slabo voljo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602