Vizita.si
Pomagajte si z osvežujočim pilingom.

Novice

Razkrila popolno postavo – druga zgodba pa je bila …

S.P.
19. 07. 2013 10.35
5

… njena problematična koža, poročajo tuji mediji. Ti so namreč ob pogledu na njeno brezhibno postavo opazili še nekaj mozoljčkov na predelu vratu in dekolteja, ki so v teh toplih dneh še posebej moteča nadloga. Preverite, kako jih lahko hitro in učinkovito odpravite.

Pomagajte si z osvežujočim pilingom.
Pomagajte si z osvežujočim pilingom. FOTO: iStockphoto

Priljubljeni britanski pevki Tulisi, ki je najbolj znana po vlogi nekdanje žirantke v televizijskem šovu X Factor, so paparaci v minulem tednu sledili na Ibizo, kjer je dopustovala s svojimi prijatelji. Sprva je njihovo pozornost zbujala njena brezhibna – vitka in utrjena postava, ki kaže na to, da je 24-letnica v zadnjem mesecu izgubila nekaj kilogramov, nakar pa so na predelu vratu ter dekolteja opazili še zanimiv vročinski izpuščaj. “Pohvali se lahko s popolnim telesom in prečudovitim obrazom, a preostanek kože razkriva, kaj dejansko prikrivajo vsa ta ličila,“ poročajo tuji mediji.

Mnogi, ki se v teh vročih poletnih dneh spopadajo s podobnimi težavami, torej malce bolj problematično kožo, pa ne vedo, da je lahko zanjo kriva tudi uporaba sončne kreme. To seveda še zdaleč ne pomeni, da bi z njeno uporabo morali prenehati, a strokovnjaki svetujejo, da ste pri izbiri ustrezne zaščite proti soncu še posebej previdni. Izbirajte med kremami, ki ne mašijo por ter ne vsebujejo alkohola, sestavine pa naj bodo nekomedogene, saj lahko v nasprotnem primeru povzročijo zamašitev por in s tem pojav mozoljev. Stanje lahko poslabša še vročina, ki povzroči prekomerno potenje, zato se sončenju ob najbolj nevarnih urah poskusite izogniti.

V kolikor je za to prepozno in so vašo kožo že napadli nadležni mozoljčki, pa si lahko pomagate z naravnimi produkti. Učinkovita pri zdravljenju aken je naprimer aloe vera, katere list morate zarezati, da bo iz njega pritekla rumena želatinasta tekočina. To nanesite naravnost na problematično kožo ter postopek ponavljajte vsak dan, dokler se stanje ne bo izboljšalo. Vmes pa nikar ne pozabite še na osvežujoč piling, ki lahko ustvarite iz citrusov. Potrebujete le posodico olivnega olja, grobo sol in limonino lupino – sestavine zmejšajte, da nastane fina pasta. S prsti jo nanesite na kožo ter masirajte v krožnih gibih, nato pa sperite z vodo in nanesite losjon za telo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602