Vizita.si
Kendra Wilkinson - 5

Novice

Odkrila, kako ostane tako suha

L.E.
24. 12. 2012 16.10
2

Kendra Wilkinson je v svojem blogu zapisala, da se tudi sama boji, da se bo med božičnimi prazniki zlahka zredila. To še ni bilo vse, saj je nesebično predstavila tudi svoj načrt, kako namerava to preprečiti, ne da bi zaradi tega kaj manj uživala.

Na družbenem omrežju je že začela objavljati več fotografij z zabav, na katerih ne namerava pretiravati.
Na družbenem omrežju je že začela objavljati več fotografij z zabav, na katerih ne namerava pretiravati.FOTO: Twitter

Nekdanja Playboyeva zajčica Kendra Wilkinson je razkrila, kako namerava tudi v tem prazničnem času obdržati lepo postavo, in sicer ne da bi se odrekala kakršnim koli dobrotam ali ostajala doma, namesto da bi se udeležila zabave. V svojem blogu je jasno povedala, da ji niti na pamet ne pride, da ne bi jedla, pila in se zabavala, da pa se poleg tega ne namerava zrediti. Vsaj ne preveč, seveda. Vas zanima, kako misli, da ji bo kaj takšnega uspelo?

Zelo preprosto. Čeprav si bo privoščila vse, česar si bo zaželela, bo omejila količine, v katerih bo to hrano zaužila. Tako se bo izognila prenajedanju ter tudi bolečemu in napihnjenemu trebuhu, zgagi in podobnim nadlogam, ki gredo s prazniki vse prevečkrat z roko v roki. Poleg tega bo vse svoje obroke natančno načrtovala, da se ne bi zgodilo, da bi katerega izpustila. Še posebej bo pazila, da ne bo izpustila zajtrka, ki bo seveda povsem zdrav; sledila pa mu bo še krajša vadba, ki ne bo le okrepila mišic, temveč hkrati spodbudila delovanje presnove in vsaj malo zatrla apetit. Kendra pravi, da bo sama verjetno okoli 20 minut vadila jogo ali tekla.

Če se bo odpravljala na zabavo, na kateri ne bo pričakovala niti malo zdravih prigrizkov, bo verjetno pred tem najprej pojedla vsaj nekaj majhnega. Nezdrave dobrote si bo nato privoščila v zelo omejenih količinah, zato pa bo v teh grižljajih toliko bolj uživala. "Okusite, kar si želite poskusiti," svetuje. "Toda naj nezdravi prigrizki ne postanejo vaš večerni obrok." 27-letnica bo poleg tega zabavo morda res začela s pregrešno dobrim koktajlom ali kozarcem vina, zato pa bo nadaljevala s pijačo, ki ima manj energije, najbolje z vodo. "Morate piti veliko vode," je zabičala svojim bralcem. Tako namreč ne boste zaužili veliko energije, boste pa naredili za svoje telo mnogo dobrega.

Morda se zdijo njeni nasveti komu pretirani, toda mati triletnega sinčka dobre ve, kako težko se je z odvečnimi kilogrami boriti, ko jih enkrat že pridobiš. Priznala je namreč, da se je po nosečnosti teže, ki se je nabrala, znebila zelo težko. Danes je njena postava spet popolna; če boste upoštevali njene nasvete, boste verjetno tudi vi v leto 2013 zakorakali s trebuščkom, ki bo veliko bolj raven kot običajno.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587