Vizita.si
image (28)

Novice

Grozljivo, kaj se je zgodilo slavni manekenki

S.P.
19. 09. 2012 12.37
28

Tyra Banks, ki velja za eno izmed najlepših in najvplivnejših žensk današnjega časa, je spregovorila o temačnih skrivnostih svojega otroštva. Le kaj se je dogajalo s slavno zvezdnico?

38-letnica, ki je že leta v samem vrhu seznama najlepših in najvplivnejših žensk na svetu, je spregovorila o svojih težkih začetkih v zgodnji mladosti, ko je bila tarča nasilja, zmerljivk in posmeha. Pri 11 letih se je namreč njeno telo začelo drastično spreminjati, kar je močno vplivalo na njeno negotovost in hudo pomanjkanje samozavesti.

“Ko sem dopolnila 11 let, sem nenadoma pridobila osem dodatnih centimetrov, zaradi katerih sem bila videti zelo štorasta, obenem pa sem v pičlih treh mesecih izgubila še drastičnih 14 kilogramov. Iz močne, čvrste deklice sem se kar naenkrat spremenila v šibko, krhko tarčo nasilja ter zasmehovanja. Tehtala sem borih 44 kilogramov, kar je bilo za mojo višino 178 centimetrov izjemno malo,“ je pojasnila. Začela se je siliti z uživanjem prekomernih količin visokokalorične hrane, kar je močno prestrašilo njene starše, ki so jo kmalu odpeljali v bolnišnico. “Moja podoba je spominjala na bolno deklico, čeprav to ni bilo res. Veliko bolj sem trpela psihično, saj sem bila tarča vsake šale in zmerljivke. Vse slabe stvari so bile povezane z mano, zaradi česar sem se naravnost zasovražila.“

Njeno zdravstveno stanje se je izboljšalo šele v 15. letu starosti, ko jo je odkrila svetovno priznana modna agencija. Izjemen uspeh v svetu mode je močno okrepil njeno samopodobo, naučila pa se je tudi imeti rada samo sebe. “Čeprav sem postala eden najbolj uspešnih supermodelov na svetu, ki so ga nenadoma vsi tako občudovali, je tista uboga deklica vedno živela globoko v meni. Prav zaradi tega si močno prizadevam pomagati mladim dekletom, ki se še vedno borijo z istimi težavami. Želim, da se vzljubijo in spoznajo, kako posebne so v resnici,“ trdi danes uspešna poslovnica in voditeljica lastne oddaje. Vsi, ki so se iz nje norčevali, pa to danes zagotovo močno obžalujejo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587