Vizita.si
image (28)

Novice

Razkrivajo nove fotografije zajčice, da se je zredila?

L.E.
01. 03. 2013 15.19
5

Kendra Wilkinson je zaslovela ravno zaradi svoje postave, toda v zadnjem času ima s težo čedalje več težav. Potem ko je le stežka shujšala po porodu, nove fotografije razkrivajo, da se ji kilogrami spet nabirajo.

27-letna Kendra Wilkinson je zaslovela kot Playboyeva zajčica, danes bi lahko rekli, da je zvezdnica resničnostnih šovov. Zaradi slednjega je o svojih težavah večkrat spregovorila javno, med drugim se je že razgovorila tudi o svojem odnosu do telesa. Za televizijo ABC je tako pred dvema letoma obširno spregovorila o svojem mučnem hujšanju po porodu in prehranskih motnjah, s katerimi je prišla v stik,  ko je delala kot model. Takrat je gledalcem sporočila, da je vse to za njo. Zdaj pa nove fotografije razkrivajo, da je spet pridobila nekaj kilogramov. Še vedno je videti odlično, toda ključno je, da se tokrat zaustavi še pravočasno. Zelo nezdravo se je ves čas rediti in hujšati.

Wilkinsonova se je po svojih besedah s prehranskimi motnjami začela spopadati še kot model. “Ko sem živela v Playboyevem dvorcu, je bilo moje telo zame najpomembnejša stvar na svetu,“ je priznala za ABC. “Vsak dan smo bile kot zajčice pod soji žarometov in obstajal je pritisk, da smo v vsakem trenutku videti odlično.“ Dodala je, da je to povzročilo, da se je veliko deklet držalo diet, ki so bile prav ekstremne. Druge so imele prave motnje hranjenja. “Nekatera dekleta so bila bulimična in sama pri sebi sem si takrat obljubila, da si ne bom nikoli dovolila, da bi po vsakem obroku bruhala.“ Toda stres jo je na koncu prisilil, da se je obrnila v povsem drugo smer. “S hrano sem začela pretiravati. Dekleta smo imela svojega kuharja, in to sem popolnoma izkoristila. Vsak večer sem pojedla na kupe mehiške hrane.“ Pojasnila je, da je zapadla v ravno tako nezdravo rutino prenajedanja in poležavanja. Teža je seveda začela rasti in ker posledično ni bilo več dela, se je zavedla, da se bo morala vzeti v roke. Začela je telovaditi, namesto mehiških pojedin pa zvečer jedla solate. Odrekla se je še čokoladi in gaziranim pijačam.

Spet je imela lepo postavo, dokler ni zanosila in se vrnila k nezdravim navadam. “Med nosečnostjo sem si spet dovolila, da sem si privoščila vse, kar sem si zaželela. Spet nisem imela nobenih meja, samo jedla sem, jedla in jedla. Govorila sem si, da bo to moj edini čas, ko se bom lahko tako razvajala. Mislila sem si, da se preveč ravno ne morem zrediti.“ Toda sledil je šok, ko so po porodu kilogrami ostali. Med nosečnostjo se je namesto za priporočenih 10 namreč zredila za 27 kilogramov ter namesto svojih 48 tehtala 75 kilogramov. Po rojstvu sinčka se je tako po njenih besedah začel pravi boj. “Ko sem se pogledala v ogledalo, sem si mislila, kako sem debela. Spet sem začela zahajati v telovadnico, zunaj sem tekla, vendar nisem izgubila niti enega kilograma,“ se spominja svojega obupa. “Bila sem tako ljubosumna, ko sem videla, kako hitro je odvečno težo izgubila Kourtney Kardashian.“ Zaradi vsega tega se je pojavila še depresija in Kendra ni imela več volje niti, da bi se vsak dan počesala.

Toda vse to je premagala in iz svojih izkušenj oboževalcem svetovala naslednje: “Ne bodite obsedeni s svojo težo. Ko sem tehtnico skrila in v trenutku, ko bi se morala pogledati v ogledalo, luči zatemnila, so se šele začeli kazati rezultati. Videti sem bila boljše. Boljše sem se tudi počutila.“ Kljub temu priznava, da sama opaža, da jo v revijah velikokrat računalniško popravijo. “To me zbode. Sama bi raje, da se vidijo vse moje napake, vendar to ni odvisno od mene. Sem pa res malo žalostna, ko vidim, da so me popravili. Zdi se mi, da potem delujem kot hinavka.“ Kendra torej kot vsak normalen človek ni povsem popolna in nič ni narobe, če ima malo več kilogramov, dokler se ne ubada z izmenjavanjem prenajedanja in hujšanja, kot se je že dvakrat do zdaj.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587