Vizita.si
image (28)

Novice

Razočarana gospodinja presenetila v kopalkah

S.P.
13. 03. 2013 08.07
5

Britanski mediji so se obregnili ob zadnje fotografije Eve Longorie, saj naj bi jih ta po njihovih besedah precej presenetila s svojo nekoliko močnejšo postavo. Ji bo uspelo izgubiti teh nekaj odvečnih kilogramov?

Britanski tabloidi, med katerimi je tudi Daily Mail, so danes objavili najnovejše fotografije priljubljene ameriške igralke Eve Longorie, ki smo jo v vlogi večne zapeljivke spoznali v televizijski seriji Razočarane gospodinje. Vendar pa so se tokrat vanje obregnili iz precej drugačnih razlogov kot običajno. “Videti je, da Eva samsko življenje uživa predvsem v družbi dobre hrane, saj se je na predelu njenega trebuščka začelo nabrati nekaj maščobnih blazinic in odvečnih kilogramov, ki pa bi jih nekoč na njenem telesu le stežka našli,“ so poročali.

37-letnica, ki se lahko kljub tovrstnim opazkam še vedno pohvali z zavidljivo postavo, je sicer že pred nekaj meseci priznala, da se je v preteklem letu nekoliko zredila. Vendar pa dodaja, da so za to ob velikem apetitu kriva predvsem njena leta, ki ji nikakor ne prizanašajo. “Vedno sem rada veliko jedla, a bolj kot se bližam 40. letu, bolj se to pozna. Prisegam na mehiško hrano, ki zajema najrazličnejše tortilje, popečene kruhke, riž, veliko fižola in sladke omake, kar pa za moje telo zagotovo ni najbolj zdravo, niti primerno za ohranjanje želene telesne teže,“ je povedala za revijo Gourmet magazine. “Vse pa je še toliko težje, odkar sem odprla celo lastno restavracijo Beso, ki temelji ravno na takšni prehrani. Tam jem vsaj 3-krat na teden, a se zelo trudim, da bi pojedla čim več zelene zelenjave, kot so na primer beluši ali pa rukola in sveža špinača. Upam, da bo rezultat kmalu viden.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587