Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj je narobe z obrazom razočarane gospodinje?

S.P.
06. 12. 2012 09.17
9

Obraz slavne igralke Marcie Cross, ki jo poznamo predvsem v vlogi vedno urejene Bree Van De Camp, je postal že prava uganka. Ali tudi vi menite, da kaj takega za 50-letnico ni ravno običajno?

Razočarana gospodinja Marcia Cross, ki je zaslovela predvsem z vlogo znamenite Bree Van De Camp v priljubljeni ameriški nanizanki, se je v ponedeljek sprehodila po ulicah Santa Monice in razkrila svoj nenaličen obraz, ki je za številne postal že prava uganka. Njen brezhiben obraz namreč odlikuje čvrsta in napeta koža, ki skorajda ne premore niti ene same gubice, česar od 50-letnice res ne bi pričakovali.

Na račun tega so se v javnosti začele pojavljati številne špekulacije, ali je tudi ta slavna igralka vstopila v svet plastične kirurgije in s pomočjo botoksa ali pa celo kirurškega posega izbrisala svoja leta, kar sama že dolgo strogo zanika. “O tem, da se Marcia poslužuje botoksa, ni več nobenega dvoma. Ste sploh kdaj videli njeno napeto čelo? Takšnega efekta ne morejo naravno doseči niti za kar polovico mlajše posameznice, katerih koža je še veliko bolj prožna ter elastična. Sicer tega sami ne moremo dokazati, a fotografije pričajo o tem, da je bila igralka bržkone deležna tudi že kakšnega operativnega posega. Lok njenih obrvi je namreč malce pretirano izrazit, ob robu čela pa lahko v primerjavi s celotnim obrazom opazimo nekoliko bolj ohlapno kožo,“ sta prepričana priznana plastična kirurga dr. Jennifer Walden in dr. David Shafer.

Kljub vsem omenjenim “dokazom“ pa zvezdnica vztraja pri svojem ter prepričljivo zatrjuje, da so tovrstne obtožbe popolnoma izmišljene in neresnične. Svoj svež videz naj bi po njenih besedah ohranjala zgolj s pomočjo samodiscipline in profesionalne nege svoje kože, ki ji jo zagotovi pregrešno draga vlažilna krema, za katero na mesec odšteje tudi do dobrih tisoč dolarjev. Ob tem pa seveda pazi še na to, da čez dan popije dovolj tekočine ter se izogiba škodljivim sončnim žarkom, ki so koži največji sovražnik.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587