Vizita.si
image (28)

Novice

Razočarana, ker ji je dieta zmanjšala prsi

K.P.
03. 08. 2012 08.12
7

20-letna britanska starleta se je dolgo časa borila z odvečnimi kilogrami, ko jih je naposled le izgubila, je ponovno razočarana. Dieta ji je namreč poleg telesne teže zmanjšala tudi prsi.

Britanska starleta Holly Hagan je v zadnjem času izgubila kar 20 kilogramov in štiri konfekcijske številke. Marsikdo bi pomislil, da se zaradi manjše telesne teže počuti bolje, a z izgubo kilogramov je zvezdnica resničnostne serije Geordie Shore izgubila tudi nekaj samozavesti, razlog za slabo voljo pa so manjše prsi. Holly si namerava prsi, za katere zdaj izbere za tri košarice manjši modrček, popraviti pri plastičnem kirurgu. "Zadeva je zelo nerodna. Mislila sem, da me bo dieta osrečila, ampak je uničila nekaj, za kar sem odštela veliko denarja. Znana sem bila po svojem bujnem dekolteju, zdaj pa ga ne kažem več. Svoje prsi želim spet povečati in dvigniti," je pojasnila 20-letnica. "Ne upam sleči modrčka, ker so se implantati premaknili in jih zdaj drži le koža. Poleg tega so se mi prsi tudi povesile in res niso videti dobro," dodaja. V dieto jo je pahnila fotografija, na kateri je imela Holly 82 kilogramov in je jedla kebab."Zdaj imam to fotografijo na telefonu in me motivira, da ohranjam zdravo telesno težo," pojasnjuje.

Znatna izguba telesne teže pri ženskah velikokrat pusti posledice na prsih. Te se seveda skladno z izgubo maščobe zmanjšajo, bolj moteče od spremembe velikosti pa so ponavadi strije in povešenost prsi, ki so prav tako pogosta posledica hujšanja. Temu se je mogoče izogniti le preventivno z uporabo krem proti strijam in vadbo, ki skrbi za čvrstost dojk, ko stanja ni več mogoče povrniti, pa pomaga tudi estetska kirurgija. Če ima ženska v dojki dovolj lastnega tkiva, je prsi mogoče dvigniti brez implantatov, kadar je tkiva premalo, pa poln videz prsi dosežejo z vsadki.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587