Vizita.si
image (28)

Novice

Je Ecclestonova malo pretiravala?

S.P.
30. 11. 2012 08.16
10

Ena izmed najpremožnejših zvezdnic na svetu Tamara Ecclestone je v tem tednu poskrbela za nov spodrsljaj. V kratki obleki je namreč razkrila posledice pretirane uporabe solarija, ki je njeni sicer lepi polti dodal nič kaj privlačen oranžen ton.

Hči enega izmed najbogatejših Britancev Bernija Ecclestona, ki naj bi bil kot glavni promotor in nadzornik formule 1 vreden skoraj 3 bilijone ameriških dolarjev, nedvomno slovi po tem, da si še kako rada veliko privošči. Prav zaradi tega pa se nemalokrat zgodi, da zaide že v precej pretirane ekstreme, ki vedno znova šokirajo javnost, nič drugače pa ni bilo niti to sredo.

Tamaro Ecclestone so v prestižni restavraciji v Londonu presenetili fotografi in v objektiv ujeli njen najnovejši spodrsljaj. 28-letnica je v kratki črni obleki razkrila svojo močno porjavelo polt, ki je že presegala meje naravnega videza in zagotovo ni bila izid premišljenega izpostavljanja nevarnim sončnim žarkom. Govori se, da naj bi zvezdnica zgolj pretiravala s samoporjavitvenim sredstvom, saj je ten njene kože videti že neobičajne oranžne barve, a so blede lise okrog oči vzbudile nove špekulacije, ali ni manekenka vendarle pretiravala z obiskom solarija.

Žarčenje solarija je kar 5-krat močnejše kot pri popoldanskem soncu, zato je še kako pomembno, da smo poučeni o nevarnostih, ki jih tovrstno početje prinaša. Pretirana izpostavljenost UV-žarkom lahko izzove šokantne posledice, kot so epidemija kožnega raka ter trajne poškodbe oči in kože, zato s tem nikakor ne pretiravajte. Priporočeno je, da se v solariju ne sončite več kot nekaj minut dnevno, pred vnovičnim obiskom pa mora miniti vsaj dobrih 48 ur. Pred tem se dobro zaščitit s kremo za sončenje in nahranite vašo kožo s hidratantnim mlekom za telo, pozanimajte pa se tudi o tipu solarija in izberite tistega, katerega UV-žarčenje je najmanjše.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587