Vizita.si
image (28)

Novice

Zadnje fotografije razkrile njeno resnično podobo ...

S.P.
17. 12. 2012 12.54
30

Charlize Theron je med dopoldanskim sprehodom v soboto znova šokirala s svojo precej zanemarjeno podobo in s spremembami, ki jih od nje res ne bi pričakovali. Bi igralko sploh še lahko prepoznali?

Charlize Theron je nedvomno prava kraljica sprememb v svojih številnih filmskih uspešnicah, a videti je, da se je 37-letnica z nekaterimi večjimi spremembami začela srečevati tudi v resničnem življenju. Potem ko je igralka pred nekaj meseci prvič šokirala s precej ostriženimi lasmi, se je namreč v soboto "neopazno" sprehodila po ulicah Beverly Hillsa in presenetila še z njihovo naravno barvo. Njeno glavo zdaj že vidno prekriva vse več sivih las, ki naj bi bili predvsem posledica stresa ter spremenjenega načina življenja, odkar je spomladi posvojila svojega prvega sina Jacksona.

Ali veste, kako preprečiti zgodnjo osivelost?

Sivenje las v zgodnjem obdobju starosti je predvsem gensko pogojeno in izhaja iz tega, koliko melanocitov je naše telo pri določenem letu še sposobno proizvesti, na kar pa lahko vplivajo številni dejavniki. Na prvem mestu je zagotovo količina stresa, ki občutno pospeši staranje, saj lahko prizadene celice v foliklih, ki lasem dajejo pigment. Zato vam priporočamo, da se mu čim bolj izogibate, isto pa velja tudi za cigaretni dim in alkohol, ki dokazano povzročata prezgodnje staranje telesa. Pazite, da boste vsak dan popili dovolj tekočine in tako hranilnim snovem omogočili dostop do lasnih mešičkov, ob tem pa bodite pozorni tudi na to, da uživate dovolj bakra in vitamina B12, ki ju lahko med drugim najdete na primer v fižolu, krompirju, špinači, mesu, jajcih, siru, bananah in ribah.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587