Vizita.si
Angela pravi, da je mogoče imeti takšno postavo le z veliko treninga.

Novice

Vam je všeč tako ženstvena postava?

L.E.
07. 07. 2012 08.15
2

Mlada zvezdnica se lahko pohvali s postavo, ki je izredno ženstvena, vendar hkrati čvrsta in jedra. Do takšnega telesa je po njenem mnenju mogoče priti le na en način.

Angela pravi, da je mogoče imeti takšno postavo le z veliko treninga.
Angela pravi, da je mogoče imeti takšno postavo le z veliko treninga.FOTO: Fame

Angela Simmons je mlada podjetnica in televizijska zvezdnica, ki vsakega očara tudi z izredno privlačnim videzom. Simpatična Američanka se lahko pohvali s kopico uspešnih poslovnih idej in tudi s postavo, ki je izrazito ženstvena, vendar hkrati popolnoma utrjena. Najti ne moremo niti ene odvečne maščobne blazinice. Do takšnih rezultatov pa je po njenem mnenju mogoče priti le na en način.

Pravi, da tudi sama ni bila zadovoljna s seboj, dokler ni začela redno telovaditi. Postavila si je cilje in jih dosegla. Sama sicer vadi z osebnim trenerjem, toda zatrjuje, da je pot do njene popolne zadnjice popolnoma enostavna. Običajni počepi in izpadni koraki delajo čudeže; če jih izvajate z utežmi, pa utrjujejo ne le mišice stegen in zadnjice, temveč tudi trebuha. Del telesa, ki je lahko velikokrat malo bolj problematičen, je sicer mogoče učvrstiti še na druge načine. Čim večkrat se vzpenjajte po stopnicah ali si kupite steper. Takšno gibanje je še posebno koristno, ker utrjuje mišice in vam hkrati omogoči, da skozi kardiovadbo izgubite vso odvečno maščobo. Sicer so mišice lahko utrjene, vendar ne bodo vidne. Poleg tega lahko številne vaje izvajate na tleh, morda celo med gledanjem televizije. Pazite le, da ko ste na vseh štirih, trebuh vedno tiščite navznoter. Nato šele začnite z nogami brcati nazaj in vstran. Če si ne morete vzeti časa za telovadbo, poskusite vsak dan mišice zadnjice stiskati vsaj, medtem ko sedite na delovnem mestu ali se družite s prijatelji.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587