Vizita.si
Robbie Williams je priznal, da že dve leti dvakrat tedensko jemlje hormon testosteron, ki mu pomaga dvigovati spolno slo.

Novice

Robbie Williams si mora vbrizgavati spolne hormone

Ni.J.
02. 06. 2011 11.45
0

Veliki osvajalec ženskih src Robbie Williams je javno priznal, da si dvakrat tedensko vbrizgava spolne hormone, saj naj bi imel izjemno nizek libido, približno takšen kot 100-letniki.

Robbie Williams je priznal, da že dve leti dvakrat tedensko jemlje hormon testosteron, ki mu pomaga dvigovati spolno slo.
Robbie Williams je priznal, da že dve leti dvakrat tedensko jemlje hormon testosteron, ki mu pomaga dvigovati spolno slo.FOTO: Reuters

Robbie Williams je javno naznanil, da si redno vbrizgava spolne hormone, s pomočjo katerih si dviguje spolno slo. 37-letni zvezdnik, član skupine Take That, pravi, da si testosteron vbrizgava dvakrat tedensko, saj mu je zdravnik povedal, da ima libido približno takšen kot 100-letniki.

Pevec pravi, da je zdravnika obiskal, da bi se pozanimal o jemanju človeškega rastnega hormona, ki ga moški srednjih let uporabljajo za upočasnitev procesa staranja, a mu je zdravnik dal jasno vedeti, da ga ne potrebuje.

Hotel sem dobiti rastni hormon, saj ga jemljejo vsi znanci v Los Angelesu. S pomočjo tega hormona so 60-letniki videti kot 40-letniki,“ je povedal Williams, ki se je znova pridružil prijateljem iz skupine Take That. “Rastni hormon izboljšuje njihovo zdravje in spomin, zaradi njega so njihovi lasje gostejši, koža pa je videti veliko mlajša.“ Zaveda se tudi povečanega tveganja za raka, ki spremlja jemanje rastnega hormona, a ga to ne skrbi. “Vseeno sem upal, da bom dobil hormon. Vendar mi je zdravnik po krvnih preiskavah povedal, da ne potrebujem rastnega hormona, ampak testosteron, saj so bile količine slednjega v moji krvi enake kot pri 100-letnikih. Nato je zame vse dobilo smisel.“

V enem od intervjujev za angleški The Sun pa je Robbie dejal tudi, da je testosteron spremenil njegovo življenje. “Občutek imam, da sem v življenju dobil nov zagon. Testosteron sedaj redno jemljem že dve leti.“

Injekcije testosterona zdravniki običajno predpisujejo moškim, katerih organizem ne proizvaja zadostnih količin tega hormona. Testosteron moško telo potrebuje za opravljanje številnih funkcij, med drugim za razvoj moških spolnih organov, mišic in kosti. Moški, ki prejemajo ta hormon, običajno opažajo rast prsi in doživljajo razpoloženjske spremembe.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587