Vizita.si
image (28)

Novice

S čim je pevka tokrat vzbudila toliko pozornosti?

S.P.
28. 02. 2013 12.39
9

Mediji so se znova obregnili ob fotografije mlade barbadoške pevke Rihanne. Medtem ko so nekateri prepričani, da se lahko zvezdnica pohvali z brezhibno postavo, ji drugi očitajo, da njeno telo že dolgo nima več tiste zapeljive in ženstvene oblike, ki je pred nekaj leti mnoge obnorela.

V tem tednu so vso pozornost znova požele zadnje fotografije mlade barbadoške pevke Rihanne, ki se trenutno uveljavlja tudi kot priznana modna oblikovalka. Med dopustovanjem na Havajih, kjer že cel teden praznuje svoj 25. rojstni dan, je v kopalkah večkrat ponosno razkrila svoj precej čvrst trebušček, ki pa je požel tako dobro kot tudi slabo kritiko.

Medtem ko nekateri menijo, da je njena postava zdaj res brezhibna in zavidanja vredna, ji drugi kritiki očitajo, da so njeno telo včasih precej bolje krasile polne ženstvene obline ter da temnolasa lepotica vse bolj spominja na še eno izmed "shiranih zvezdnic", ki so se ujele v primež strogih in brezsmiselnih diet. Vendar pa temnolasa lepotica znova poudarja, da to nikakor ne drži ter da za njeno spremembo stoji predvsem redna telesna aktivnost, ki pa jo, kot trdi sama, naravnost obožuje. “Moje telo mi je zelo všeč, saj sem vedno občudovala nekoliko bolj utrjene ženske in ne vem, kaj nekatere pri tem tako moti,“ je povedala.

“Med vadbo se drugače od mnogih zelo zabavam, saj z  osebnim trenerjem Harleyjem Pasternakom neprestano mešava in kombinirava najrazličnejše načine rekreacije, tako da z veseljem malce pomigam vsaj petkrat na teden. Zelo všeč sta mi predvsem kolesarjenje ali pa počasen tek v naravi, s katerima se dobro ogrejem, v primeru slabega vremena pa pred televizijskim zaslonom najraje preskakujem kar kolebnico. Ženskam, ki se zgledujejo po meni, bi rada povedala, da za takšne rezultate nikakor ni treba zapravljati velikih vsot denarja. Dovolj bo že, če si bodo nekajkrat na teden vzele nekaj časa zase in se preizkusile v sklecah, trebušnjakih ter nizkih počepih. To res pomaga.“
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587