Vizita.si
image (28)

Novice

S čim jih je tako presenetila na rdeči preprogi?

S.P.
05. 04. 2013 16.18
5

Zvezda resničnostnih šovov Snooki je tokrat znova šokirala na rdeči preprogi. Šele šest mesecev po porodu je namreč osupnila s postavo, ki je znova vitka in utrjena, razkrila pa je celo nekaj nasvetov, kako se lahko do te prebijete tudi sami.

Diva resničnostnih šovov Nicole Polizzi, ki jo širša javnost bolje pozna pod imenom Snooki, je po rojstvu svojega prvega sina Lorenza (pred šestimi meseci) uspela izgubiti že dobrih 20 kilogramov. Zato ni čudno, da rada prav vsako priložnost izkoristi za to, da svoje rezultate ponosno deli tudi s svojimi oboževalci. Tako je tudi na četrtkov večer osupnila vse prisotne, ko je v kratki obleki zakorakala po rdeči preprogi in dokazala, da je z veliko volje prav zares vse mogoče. “Vidimo lahko, da je precej ožja v pasu, ožja so tudi stegna, precej manj poln kot nekoč pa je tudi njen obraz. Težko bi zanikali, da smo ob tem ostali brez besed,“ je o dogodku poročal britanski tabloid Daily Mail.

Ni skrivnost, da se je 25-letnica v preteklosti dolgo borila z odvečnimi kilogrami, zaradi česar si je obljubila, da se na tisto točko življenja več ne bo vrnila. “Čeprav sem zelo zaposlena z otrokom, pa hočem še vedno izgledati dobro zase in za svojega moža,“ je svojo motivacijo razkrila reviji US Magazine. “V glavnem ves prosti čas preživljam v telovadnici, kjer izvajam veliko kardio vadbe – kolikor je le mogoče. Še posebej sem se navdušila nad zumbo, ki vključuje tudi elemente plesa, kar je meni, kot strastni plesalki, še posebej všeč,“ je pojasnila v nadaljevanju. Izgovorov, kot pravi, ni. “Če sem lahko brez varuške shujšala jaz, lahko to dosežejo tudi vse druge mame. Če je treba, si lahko pomagate kar z vašim otrokom. Sama ga pogosto dvigujem in mečem v zrak in med tem delajo vse mišice na rokah, skupaj pa delava tudi počepe in posebne trebušnjake.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602