Vizita.si
Med seksom ne sprašujte preveč!

Novice

S čim lahko moški očara žensko?

A.M.I.
01. 02. 2010 13.54
8

Mislite, da smo ženske zahtevne? Verjemite, da ne. Ženske si želimo le, da nas moški obožujete, da ste nam zvesti, da je kopalnica vedno prosta ...

... Pa še kaj? Želimo vaš čas, otroke in luno na vrvici. Seznam je dolg toliko, kot je žensk na svetu, odgovor pa je le en: "Ljubi, tega nikoli ne naredi, naredi pa to in to in to ..."

In kaj je tisto, kar večina žensk pričakuje?

Pogovarjaj se z menoj

Saj ne zahtevamo veliko, le pogovarjajte se z nami, vprašajte, kako smo preživele dan, kako se počutimo ... le da nas sprašujete in se zanimate za nas.

Prenehaj spraševati

Ko je dovolj, je dovolj, morate vedeti, kdaj končati. Posebej v postelji. Vprašanja, ali ti lahko odpnem modrček in ali ti je lepo, so neprimerna. V tistem trenutku: Akcija, fantje, akcija.

Med seksom ne sprašujte preveč!
Med seksom ne sprašujte preveč!FOTO: iStockphoto

Takoj pokličite nazaj

Ko vas pokličemo in ne utegnete dvigniti telefona, pokličite nazaj takoj, ko bo to mogoče. Takoj! In ko pišete telefonska sporočila, odgovarjajte s stavki in ne le: ”Ok, ni problema, kmalu ...”

Ne bodite skopuški

Pustite napitnino natakarju, taksistu ... Ampak ne razsipavajte z denarjem, jastog za prvo obletnico da, na prvem zmenku ne.

Nosite naše vrečke in torbe

Če težko nosimo, niti ne sprašujte, vzemite nam breme. To je stvar gentelmanov in to znamo ceniti. Odpirajte nam vrata, pridržite plašč, hodite ob cesti vi, da nas ne bo zalil avto na mokrih cestah.

Ne skoparite s pohvalami

Ni ženske na svetu, ki ne sliši rada kakšne pohvale, zato ne skoparite z njimi. Pohvalite novo pričesko, obleko, dobro kosilo, urejen vrt, pospravljeno stanovanje. Samo pohvalite.

Nikar!

Ne imejte umazanih in lepljivih rok, ne nergajte v javnosti, ne žalite drugih ljudi, nikar se ne šalite o seksu in ne bodite glasni, to nikomur ni prijetno.

Da:

Nežnim, mehkim rokah in čvrstemu prijemu, ne bodite sramežljivi, pojdite goli po stanovanju do kopalnice.

Zgodbe o nekdanjih puncah

Previdno, fantje, previdno! Preveč zgodb o bivših nas naredi negotove in ljubosumne, tega pa nočete.

Kritiziranje

Lahko kritizirate moje prijateljice, mojo službo, moje stanovanje, ampak za božjo voljo, moje telo je popolno! Zapomnite si to!

In da ne boste preveč zavijali z očmi, dragi moški: Kaj si res ženske želimo? Da bi nas imeli radi! Le to.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587