Vizita.si
Nekdaj izredno vitka zvezdnica pravi, da po porodu nikakor ne misli drastično shujšati.

Novice

Prepoznate to mlado zvezdnico?

L.E.
15. 06. 2012 08.13
16

Navajeni smo, da zvezdnice skorajda že iz porodnišnice izstopijo s postavo, ki jim jo lahko vsi zavidamo. Hilary je po drugi strani izjema.

Nekdaj izredno vitka zvezdnica pravi, da po porodu nikakor ne misli drastično shujšati.
Nekdaj izredno vitka zvezdnica pravi, da po porodu nikakor ne misli drastično shujšati.FOTO: Fame

24-letna Hilary Duff je rodila pred tremi meseci, vendar se ji prav nič ne mudi, da bi si povrnila svojo staro postavo. Nekoč je bila izredno vitka, danes se z nekaj več kilogrami prav nič ne obremenjuje. Tega pri zvezdnicah nismo navajeni. Ker imajo toliko več denarja pa tudi svoje nutricioniste, osebne trenerje, plastične kirurge in seveda varuške, ki jim omogočijo, da imajo malo več časa zase, zelo kmalu po porodu že kažejo povsem ravne trebuščke. Toda zaradi takšnega pretiravanja se velikokrat spravljajo v nevarnost. Bolj normalno je, da slavna pevka in igralka odvečno težo želi izgubiti počasi.

Pred nekaj tedni je razkrila, da poskuša jesti zdravo in kolikor toliko redno telovaditi. “Seveda ne morem reči, da sem sama s sabo povsem zadovoljna; trudim se izgubiti nekaj kilogramov, toda to želim narediti na način, ki je zdrav,“ je zaupala enemu izmed ameriških medijev. “Ker dojim, sem zelo previdna, da ne bi počela kar koli drastičnega,“ še doda. Njen odnos do telesa je še kako pravilen. Po porodu se vsaka mamica že tako sooča s kopico stresa, zato jo lahko kakršna koli dieta samo še bolj obremenjuje. Nekaterim se sicer ob vsem tekanju kilogrami stopijo kar sami, še posebno, če so bile že pred porodom precej vitke in se med nosečnostjo niso zredile več, kot je priporočil zdravnik, večina pa ima s tem več težav, čeprav se zaradi tega ne bi smele počutiti slabo. Toda po drugi strani je škodljiva tudi druga skrajnost. Nikakor ni priporočljivo svojo težo kar zanemariti. Če teh kilogramov ne boste izgubile v letu dni, se vas bodo namreč najverjetneje držali še zelo dolgo. Toda shujšajte počasi in tako, da se prehranjujete čim bolj zdravo. Izberite živila, ki imajo čim več blagodejnih hranil, toda hkrati ne vsebujejo preveč kalorij. Ne pozabite niti na telovadbo, vendar se tudi gibati začnite šele, ko vam bo to prijalo oziroma vam bo to zdravnik dovolil. Ne poskušajte zelo hitro doseči preveč, vendar se tudi ne zapustite.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587