Vizita.si
Težko je biti v zvezi s popolnoma nezanesljivim moškim. Prvi trenutek se dogovorita nekaj, že naslednji trenutek vajin dogovor ne velja več.

Novice

S kakšnim moškim ženske nočejo zveze

K.B.
31. 08. 2011 08.54
8

Si želite uspešno zvezo? Potem je dobro, da najprej veste, česa ženske ne marajo in na kakšen način vam zagotovo ne bo uspelo. Preverite, katere so tiste najpogostejše lastnosti, ki odbijajo dekleta in zaradi katerih vas lahko na koncu zapustijo in srečo iščejo drugje.

Težko je biti v zvezi s popolnoma nezanesljivim moškim. Prvi trenutek se dogovorita nekaj, že naslednji trenutek vajin dogovor ne velja več.
Težko je biti v zvezi s popolnoma nezanesljivim moškim. Prvi trenutek se dogovorita nekaj, že naslednji trenutek vajin dogovor ne velja več.FOTO: iStockphoto
Z moškim, ki ni pozoren

Ženske zagotovo odbija, če je moški nepozoren. Pri tem ne gre za to, da jo mora nenehno razvajati in voziti na najrazličnejše izlete, ampak preprosto za to, da se tu in tam spomni nanjo. Gre za majhne pozornosti, kot je na primer ta, da pred njenim rojstnim dnem resnično premisli, kaj jo bo razveselilo in ji ne podari stvari, ki mu jo je pred kratkim podaril poslovni partner. To morda ni nič materialnega, ampak je le praznovanje rojstnega dne na njenem najljubšem kotičku ali kaj podobnega. Skratka nekaj, kar ima nekakšno povezavo z njo in kaže na to, da si je moški vzel nekaj časa za premislek. Da se kdaj potrudi in se z njo poda po nakupih, pa čeprav se tudi ona dobro zaveda, da bi veliko raje ležal doma na svojem kavču ali kaj podobnega.

Ljubosumni izpadi lahko sčasoma postanejo prenaporni.
Ljubosumni izpadi lahko sčasoma postanejo prenaporni. FOTO: iStockphoto

Z nezanesljivimi moškimi

Težko je biti v zvezi s popolnoma nezanesljivim moškim. Prvi trenutek se dogovorita nekaj, že naslednji trenutek vajin dogovor ne velja več, saj je nanj pozabil, je nekaj prišlo vmes ali pa preprosto ni imel časa, da bi izpolnil svoj del obveznosti. Tako vse odgovornosti nenehno padajo na žensko, ta pa se zaveda, da če vsega ne bo postorila sama, ne bo nič narejenega. Morda je takšen moški na začetku zanimiv, saj je poln presenečenj in samosvoj, a za življenje in za dolgotrajno zvezo si ženska zagotovo ne bo izbrala takšnega. Če že, z njim ne bo lahko.

Z egoistom

Vedno čakate, da ženska plača pijačo, kino ali kosilo? Ste navdušeni nad tem, da želijo biti danes ženske emancipirane, vam pa na ta račun ni treba zanjo zapraviti niti centa? Potem se zbudite iz pravljice, saj ženske, kljub temu da danes lahko brez težav poskrbijo zase in se preživljajo same, še vedno ljubijo male pozornosti in razvajanje. Še vedno sanjajo o moških, ki so kavalirji in ki bodo znali poskrbeti zanje, ko bodo potrebovale pomoč. Pa naj še tako uživajo v svoji neodvisnosti. Tako se nikar ne čudite, če se vam dekle ne bo več oglašalo na telefon po vajinem prvem zmenku, na katerem bo ona poravnala vse račune. S tem ji boste namreč takoj dali vtis, da mislite le nase in da vam ne pomeni dovolj, da bi zanjo zapravili nekaj svojega denarja.

Vedno čakate, da ženska plača pijačo, kino ali kosilo? Potem se nikar ne čudite, če se vam dekle ne bo več oglašalo na telefon po vajinem prvem zmenku.
Vedno čakate, da ženska plača pijačo, kino ali kosilo? Potem se nikar ne čudite, če se vam dekle ne bo več oglašalo na telefon po vajinem prvem zmenku.FOTO: iStockphoto

Z vsiljivim moškim

Je že res, da je dobro, da ji pokažete svojo naklonjenost, a med izkazovanjem naklonjenosti in 'teženjem' je včasih tanka meja. Če ji boste zanimivi, vam bo znake naklonjenosti hitro začela vračati, a če ji ne boste, verjemite, da ji boste še veliko manj, če se boste prilepili nanjo in ji ne boste pustili dihati. Pomembno je, da se te znake naučite brati in si ne zatiskate oči pred resnico. Če se vas bo začela izogibati in boste dobili občutek, da jo pogovor z vami dolgočasi, potem vzemite signale resno in nehajte siliti vanjo. Pri tem deluje pravilo, da je manj več.

Ste deloholik in si ne vzamete časa zanjo?
Ste deloholik in si ne vzamete časa zanjo? FOTO: iStockphoto

Z ljubosumnim in posesivnim moškim

Majhna mera ljubosumja ne škodi zvezi, prej bi lahko rekli, da ženski laska. A ko se majhna mera spremeni v večjo in je moški tako ljubosumen, da jo s tem ovira pri vsakodnevnih opravilih, stvar postane močno moteča. Če bo na primer neizmerno ljubosumen na njenega sodelavca in jo zato omejeval ter ji prepovedoval, da ne sme na službeno zabavo ali na službeni piknik, lahko s tem močno posega v njeno kariero, kar pa ji zagotovo ne bo všeč. Le še vprašanje časa je, kdaj se bo počutila tako utesnjeno, da bo iz zveze pobegnila. Ljubosumje namreč ni utrujajoče le za ljubosumnega, ampak predvsem za njegovega partnerja. Poleg tega si vsak želi zaupanje svojega sopotnika in nenehni prepiri ter prepričevanja, da vam je res zvesta, lahko sčasoma postanejo prenaporni.

Z deloholikom

Je bistvo vašega življenja vaša služba, ko pa le imate nekaj časa, se namesto svojemu dekletu raje posvetite druženju s sodelavci? Morda je že res, da se najboljši posli sklepajo prav v prostem času, a če se boste službi posvečali nenehno, zanjo pa ne boste nikakor našli časa, ji to zagotovo ne bo všeč. Namesto tega se raje odločite, da svoj dan razporedite na tretjine, kjer boste eno tretjino namenili karieri, drugo družini in tretjo počitku. To je dolgoročna formula za uspeh, saj se lahko v nasprotnem primeru izčrpate, poleg tega lahko izgubite podporo in ljubezen svoje družine, ki pa je še kako pomembna v težkih trenutkih.

Z maminim sinčkom

Ali kljub temu da bi bil že zdavnaj čas za osamosvojitev, še vedno živite pri starših? Je še vedno mama tista, ki poskrbi za to, da zaužijete topel obrok na dan in da lahko v petek zvečer peljete svoje dekle na zmenek? Potem je skrajni čas, da začnete delati na tem, da se osamosvojite. In to čim hitreje. Ženskam so mamini sinčki sicer zanimivi, a težava se pojavi, ko si dekle zaželi, da bi ta prevzel kakšno odgovornost. Zatakne se že pri tem, da prevzame odgovornost sam zase, kaj šele za kaj drugega. Dolgotrajna veza se z maminimi sinčki tako le redko obnese. Le v primerih, ko ženska vlogo mame prevzame nase in tako skrbi zanj ter še za otroke, če se jih odloči z njim imeti. V nasprotnem primeru pa jo navdušenje nad njim kaj hitro mine.

Kaj so še stvari, ki vas odbijajo pri moških, nam zaupajte na naši  Facebook strani ? To lahko storite s klikom na 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587