Vizita.si
Vadbe se bo pred poletjem lotila tudi pevka, ki se vrača na glasbeno sceno, Pika Božič.

Lepota

VIDEO: S Piko Božič do popolne postave!

Sanja Macur
16. 05. 2009 18.37
0

Bliža se kopalna sezona, ki pa se je mnogi ne veselijo preveč, saj niso zadovoljni s svojo postavo. Če ste med njimi, je skrajni čas za akcijo. Te se bo lotila tudi pevka Pika Božič, ki se vrača na glasbene odre. Čeprav ji šport ne diši preveč, se zaveda, da je ta potreben za lepo postavo.

Vadbe se bo pred poletjem lotila tudi pevka, ki se vrača na glasbeno sceno, Pika Božič.
Vadbe se bo pred poletjem lotila tudi pevka, ki se vrača na glasbeno sceno, Pika Božič.FOTO: Miro Majcen

Nekaj vaj, s katerimi si lahko poleg zdrave prehrane pridobite lepo postavo, je predstavil osebni trener Aleš Brumen.

Začnite z rahlo polurno vadbo prvih nekaj dni, potem pa stopnjujte aktivnost.
Začnite z rahlo polurno vadbo prvih nekaj dni, potem pa stopnjujte aktivnost. FOTO: iStockphoto

Trebušne mišice boste najlepše in najhitreje oblikovali, če boste vadili z žogo. Do čvrste zadnjice se boste najhitreje dokopali, če noge nekoliko privzdignete ter dvigujete zadnjico, za večji učinek pa še iztegujte eno nogo. Za lepe noge pa začnite delati počepe, pri čemer naj bo hrbet raven, kolena pa se ne smejo izmuzniti čez prste na nogi. Aleš Brumen predlaga, da začnete z rahlo polurno aktivnostjo prvih nekaj dni, potem pa stopnjujete na enourno aktivnost.

Sicer pa velja: prej boste začeli, prej boste v formi. Začnite še danes, vztrajajte in rezultati ne bodo izostali. Tega pa se zaveda tudi Pika Božič: „Tek mi sicer ne diši preveč, tako da sedaj raje rolam in upam, da mi bo do poletja uspelo oblikovati svojo postavo.“ Z dvema otrokoma ji rekreacije gotovo ne manjka: „Mislim, da je najbolj pomembno, da si samozavesten in da uživaš v poletju ter ne trpiš zaradi svoje postave.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587