Vizita.si
Sprej, ki so ga razvili znanstveniki iz Belfasta, bi utegnil moškim rešiti težave s prezgodnjo ejakulacijo.

Novice

Saj ni res! S sprejem nad prezgodnjo ejakulacijo

M.K.
23. 04. 2009 13.32
2

Znanstveniki so razvili sprej, ki bo moškim pomagal rešiti težave s prezgodnjo ejakulacijo. Spolni odnos bo lahko podaljšal za kar šestkrat.

Študija je pokazala, da se moškim, ki pet minut pred spolnim odnosom uporabijo poseben sprej, spolni odnos s pol minute podaljša na skoraj štiri minute. Sprej, ki so ga razvili strokovnjaki iz bolnišnice Royal Victoria v Belfastu, vsebuje lokalni anestetik, ki utrdi penis in s tem podaljša erekcijo. Na tržišču bo na razpolago v prihodnjih nekaj letih.

Sprej, ki so ga razvili znanstveniki iz Belfasta, bi utegnil moškim rešiti težave s prezgodnjo ejakulacijo.
Sprej, ki so ga razvili znanstveniki iz Belfasta, bi utegnil moškim rešiti težave s prezgodnjo ejakulacijo. FOTO: iStockphoto

Vodja raziskave profesor Wallance Dinsmore je povedal: „Raziskava, v katero smo zajeli 300 moških, ki so imeli težave s prezgodnjo ejakulacijo, je pokazala, da so imeli tisti, ki so pet minut pred spolnim odnosom uporabili sprej, bolj kvaliteten spolni odnos. Vrhunec sta dosegla oba partnerja, kar je tudi ključ do zadovoljivega spolnega življenja."

Kaj je prezgodnji izliv?

Prezgodnji izliv je ena najpogostejih težav moških. Ima ga približno 30 odstotkov moških. To pomeni, da je trikrat več moških z prezgodnjim izlivom kot z motnjami erekcije. Tudi ta motnja ni povezana s starostjo. Pojavlja se v vseh starostnih skupinah od 18 leta naprej. Prezgodnji izliv in motnje erekcije se pogosto pojavita istočasno.

Za diagnozo prezgodnjega izliva je pogosto skrita motnja erekcije in ostane neprepoznana, če zdravnik ob pregledu ne vzame natančne spolne anamneze. Le enden do 12 odstotkov bolnikov s prezgodnjim izlivom poišče pomoč terapevta.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587