Vizita.si
Z vadbo skrbi za nego svoje kože.

Novice

S svojo lepoto služi milijone! A je v resnici videti ...

S.P.
13. 11. 2013 09.43
4

Čeprav Adriani Limi pogosto očitajo, da je nenaličena povsem drugačna, je ta nedavno dokazala, da je prava naravna lepotica. Poglejte, kako je videti celo vsa prepotena po vadbi.

Z vadbo skrbi za nego svoje kože.
Z vadbo skrbi za nego svoje kože. FOTO: Twitter

Čeprav ji tuji mediji nemalokrat očitajo, da je brez ličil skorajda neprepoznavna, je brazilska manekenka Adriana Lima svoje oboževalce na Twitterju prijetno presenetila s fotografijo, na kateri je dokazala, da je prava naravna lepotica.

“Ravno sem se vrnila z vadbe,“ je zapisala, medtem ko so mnogi navdušeni nad tem, kako lepa in čista je njena koža celo, kadar je vsa prepotena.

Kot je 32-letnica povedala za Cosmopolitan, namreč verjame, da je prav vadba najboljši način za ohranjanje mladostnega ter kvalitetnega videza kože. “Zato čez dan spijem veliko vode in redno telovadim. Moje telo se med naravnim razstrupljanjem najbolje očisti toksinov,“ je prepričana.

Če niste ravno ljubitelj športa, kot je ona na primer boksa, pa svetuje, da preizkusite moč olivnega olja. “Obožujem ga, saj mi pomaga navlažiti kožo, da ostaja bolj prožna ter mehkejša.“

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602