Vizita.si
AdipoSlim - po 12 tednih v povprečju 3 kilograme manj.

Novice

S tem boste preprosto za 50 % zmanjšali trebušno maščobo

U.N.
10. 04. 2018 10.30
0

Klinična raziskava, objavljena v prestižni reviji International Journal of Obesity, je pokazala, da ekstrakt soka rdečih pomaranč po 12 tednih do 50 % zmanjša trebušno maščobo. Če temu dodate učinkovino kapsaicin v redečem čiliju in vitamin B6, dobite popoln shujševalni recept, ki vam bo pomagal do sanjske postave še pred poletjem.

AdipoSlim - po 12 tednih v povprečju 3 kilograme manj.
AdipoSlim - po 12 tednih v povprečju 3 kilograme manj.FOTO: iStock
Natanko zaradi tega Azijci pojedo ogromno ogljikovih hidratov in maščobe (riž, riževi rezanci, razni kariji, cvrtje ...), pa so še vedno zelo suhi. Ker skoraj ob vsaki jedi uživajo čili in zeleni čaj. Čili vsebuje kapsaicin, zeleni čaj pa katehine. Ta fitohranila so znana po tem, da pospešijo metabolizem in kurjenje maščob ter aktivirajo rjavo maščobno tkivo. Kombinacija vseh teh sestavin: ekstrakt čilija, zelenega čaja in rdečih pomaranč, plus vitamin B6, predstavlja popoln recept za hitro hujšanje in ga najdete pod imenom: AdipoSlim.
AdipoSlim poveča kurjenje maščob za 33%.
AdipoSlim poveča kurjenje maščob za 33%. FOTO: sensilab.si

4 sestavine za učinkovito hujšanje

AdipoSlim vsebuje 4 sestavine, ki se med seboj dopolnjujejo in na naraven način pospešijo hujšanje:

- patentiran ekstrakt soka rdečih pomaranč Morosil®, bogat z antocianini, ki prepreči nalaganje maščobe in do 50 % zmanjša trebušno maščobo,

- Capsifem – rdeči čili z učinkovino kapsaicin, ki aktivira rjavo maščobno tkivo in poveča kurjenje maščob,

- najboljši ekstrakt zelenega čaja na trgu z vsemi prisotnimi katehini, ki prav tako aktivira rjavo maščobno (porabo maščob), obenem pa zavira absorpcijo maščob iz hrane

- vitamin B6, ki pomaga pokuriti več maščob za energijo, saj je nujen člen v presnovi maščob.

IZJEMNA PONUDBA samo za bralce vizita.si. Samo DANES lahko kupite kapsule Adiposlim z 20-odstotnim otvoritvenim popustom.

Ekstrakt soka rdečih pomaranč v Adiposlimu pospeši izgubo kilogramov

Klinična raziskava na 30 pretežkih prostovoljcih (BMI 25-35) je pokazala, da so tisti, ki so jemali 400 mg Morosila na dan, v 12 tednih znatno zmanjšali:

Telesno težo v povprečju za 3 kilograme, obseg pasu do 7cm in obsek bokov do 6 cm.

AdipoSlim  z ekstraktom zelenega čaja poveča kurjenje maščob za 33%

Posebno fitohranilo katehin EGCG iz zelenega čaja v 2 urah po hranjenju poveča kurjenje maščob za 33 %. (Vir: Eur J Clin Nutr. 2010 Jul;64(7):704-13)

Ekstrakt zelenega čaja v AdipoSlimu Phytofare je najboljši na trgu, saj ima 10x boljšo absorpcijo v primerjavi z običajnimi ekstrakti zelenega čaja.

To omogoča sinergistično delovanje vseh fitohranil v zelenem čaju in 24-urno delovanje na večjo porabo maščob (dokazano ostane v krvi za 6x dlje kot
običajni ekstrakti zelenega čaja).

Klinična raziskava, objavljena v prestižni reviji International Journal of Obesity, je pokazala, da ekstrakt soka rdečih pomaranč po 12 tednih do 50 % zmanjša trebušno maščobo in tako prepreči škodljiv vpliv visokomaščobne (visokokalorične) diete.
Klinična raziskava, objavljena v prestižni reviji International Journal of Obesity, je pokazala, da ekstrakt soka rdečih pomaranč po 12 tednih do 50 % zmanjša trebušno maščobo in tako prepreči škodljiv vpliv visokomaščobne (visokokalorične) diete.FOTO: iStock

AdipoSlim povečuje raven adiponektina

Pri hujšanju so ključni 3 hormoni, ki jih moramo dobiti na svojo stran:

- ADIPONEKTIN, t. i. fat burning hormon oziroma hormon maščobotopilec, ki pospeši kurjenje maščob za energijo,

- LEPTIN, hormon sitosti, ki možganom sporoči, da imamo dovolj rezerv, kar blokira željo po hrani

- GRELIN, hormon lakote, ki sporoča možganom, da smo lačni in ki sproža željo po hrani.

IZJEMNA PONUDBA samo za bralce vizita.si. Samo DANES lahko kupite kapsule Adiposlim z 20-odstotnim otvoritvenim popustom.

Suhi ljudje imajo več adiponektina

Več kot bo adiponektina, manj bo maščobe v telesu. Kot kažejo nove raziskave, lahko največ dosežemo za izgubo telesne teže in ravnovesje ‚prehranskih’ hormonov, če povečamo raven adiponektina. AdipoSlim poveča raven adiponektina v telesu. Za to so zadolžene učinkovine v rdečih pomarančah (antocianini), katehini v zelenem čaju (predvsem EGCG ) in kapsaicin v kajenskem popru.

Urški Kovačič - zadovoljna uporabnica
Urški Kovačič - zadovoljna uporabnicaFOTO: sensilab.si

Adiposlim preprečuje širjenje maščobnih celic

HIPERPLASTIČNA DEBELOST

Povečano število maščobnih celic v telesu. Določa se glede na dieto katero uživa mama v času nosečnosti in v zgodnjem otroštvu (do 2 leti). Število se povečuje z mastno in nezdravo hrano. Kasneje ne moremo vplivati na število maščobnih celic. Ljudje s hiperplastično debelostjo so manj podvrženi boleznim kot ljudje z hipertrofično debelostjo.

HIPERTROFIČNA DEBELOST

Gre za povečanje posamezne maščobne celice. Hipertrofična debelost se povezuje z diabetesom, srčnimi obolenji, visokim krvnim pritiskom,.. Ponavadi se najbolj večajo celice okoli trebuha.

Adiposlim preprečuje hipertrofično debelost!

Preprečuje nalaganje mašobe v celice in s tem yo-yo efekt. ADIPOSLIM ima dolgoročni učinek.

Rjavega maščobnega tkiva imamo v telesu malo, vendar je notranja 'peč', ki kuri ogromno kalorij.
Rjavega maščobnega tkiva imamo v telesu malo, vendar je notranja 'peč', ki kuri ogromno kalorij. FOTO: sensilab.si

Aktivira rjavo maščobno tkivo

Poznamo dve vrsti maščobe:

- večinsko belo maščobno tkivo skladišči kalorije (energijo) in

- manjšinsko rjavo maščobno tkivo porablja zaloge maščobe za dvig telesne temperature.

Nov koncept RJAVENJA MAŠČOBNEGA TKIVA:

TUDI v belem maščobnem tkivu se lahko pod določenimi pogoji (daljša izpostavljenost mrazu, telesna aktivnost, vpliv nekaterih učinkovin) pojavi rjavo maščobno tkivo (ki je velik porabnik energije oziroma kalorij) – poimenovali so ga bež maščobno tkivo.

Kapsule AdipoSlim aktivirajo rjavo maščobno tkivo, obenem pa krčijo belo maščobno tkivo ter sprožijo njegovo rjavenje! ZATO DELUJEJO V MIROVANJU.

Rjava maščoba lahko pokuri tudi do 500 kcal na dan ali 2100 kJ energije na dan

Dr. med. Aaron Cypess, endokrinolog, raziskovalec na bostonskem Joslin Diabetes Center, ki proučuje rjavo maščobno tkivo, soavtor ene izmed prvih študij, ki so leta 2009 potrdile obstoj rjavega maščobnega tkiva pri odraslih.

''Še nekaj let nazaj je veljalo splošno prepričanje, da odrasli nimamo funkcionalne rjave maščobe, da smo jo izgubili med odraščanjem. Zdaj vemo, da odrasli imajo plast aktivne rjave maščobe v zgornjem delu telesa, ki je sposobna pokuriti več sto kalorij na dan.“

To je enako, kot če bi plavali 45 minut ali preskakovali kolebnico pol ure.

Že to je dovolj, da izgubimo pol kilograma na teden!

Adiposlim je prvi izdelek na slovenskem trgu, ki poleg aktivnega kurjenja maščob prepreči tudi samo širjenje maščobnih celic. Brez jo-jo učineka in kratkoročne rezultate. AdipoSlim je zasnovan za dolgotrajne rezultate, saj se z njim dokazano ne morete nazaj zrediti
Adiposlim je prvi izdelek na slovenskem trgu, ki poleg aktivnega kurjenja maščob prepreči tudi samo širjenje maščobnih celic. Brez jo-jo učineka in kratkoročne rezultate. AdipoSlim je zasnovan za dolgotrajne rezultate, saj se z njim dokazano ne morete nazaj zreditiFOTO: sensilab.si

Posebna otvoritvena ponudba na spletni strani Sensilab.

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587