Vizita.si
image (28)

Novice

S tem se italijanska lepotica ne hvali …

L.E.
21. 08. 2013 10.53
9

Italijanka, ki je zaslovela s tem, da je omrežila slavnega hollywoodskega igralca, se lahko za povrh pohvali z omamno lepoto. A prav osvežilno je, da kljub temu ni obsedena s kakršno koli popolnostjo.

Elisabetta Canalis je model, igralka in voditeljica, ki je še vedno najbolj znana kot nekdanje dekle hollywoodskega zvezdnika Georga Clooneya. A kljub temu da je svojo kariero zasnovala na svoji lepoti, je prav pohvalno videti, da ji ta v življenju ne pomeni vsega. Brezskrbno je sama objavila fotografijo s počitnic, na kateri je mogoče videti, da ima na trebuščku nekaj maščobnih blazinic. Medtem ko je marsikdo, ki ga vsak dan ne lovijo paparaci, obseden z doseganjem popolnosti, se Elisabetta s svojim trebuščkom sicer ravno ne hvali, zato pa prostodušno prizna, da ravno raven ni.

Doda, da se je z njim lahko pohvalila samo pred dvema letoma, ko je bila del oddaje Ples z zvezdami. Takrat je vsak dan vadila tudi šest ur dnevno in to se je odrazilo na njeni postavi. "Nikoli prej nisem imela tako ravnega trebuha. Prvič v življenju sem lahko videla svoje trebušne mišice," je povedala za revijo Shape. Čeprav živi precej zdravo, pa po koncu oddaje s tako hudim tempom ni nadaljevala in njena postava je spet postala bolj normalna. Kot pravi sama, se za popolnost že ne bi odrekla svoji najljubši hrani – različnim testeninam. A zmotili bi se, če bi pomislili, da te pripravi na način, ki je povsem nezdrav. Najraje ima namreč tiste z rakci, česnom in olivnim oljem.

Nikoli ji ne bi prišlo na misel, da bi se lotila kakšnih diet oziroma še huje - da bi stradala. "Če bi si postavila tak cilj, bi bila takoj slabe volje, česa takega pa si ne želim." Namesto tega je njen nasvet drugačen. "Gre za način, na katerega se prehranjujete. Pojeste lahko veliko, vendar morate jesti samo živila, ki so za vas dobra." Da bi ohranila lepo postavo, Elisabetta še pazi, da uživa obroke z veliko ogljikovimi hidrati bolj zgodaj, medtem ko je večerja bolj borna in z več beljakovinami. Poleg tega ni telovadila samo takrat, ko je bila del priljubljenega resničnostnega šova, ki preizkuša sposobnosti zvezdnikov. Redno se ukvarja s kikboksom in plavanjem.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602