Vizita.si
''Samo 10 minut strmenja v ženske prsi je za organizem moškega enako učinkovito kot 30 minut aerobne vadbe,'' razlaga vodja raziskave dr. Karen Weatherby.

Novice

Saj ni res! Buljenje v ženske prsi krepi zdravje moških

E.T.
08. 12. 2009 09.21
2

Tako trdijo nemški znanstveniki, ki so kar pet let preučevali blagodejne vplive strmenja v žensko oprsje. Njihova nenavadna študija je namreč pokazala, da sta srce in ožilje tistih, ki dnevno vsaj 10 minut strmijo v ženske prsi, veliko bolj zdrava.

''Samo 10 minut strmenja v ženske prsi je za organizem moškega enako učinkovito kot 30 minut aerobne vadbe,'' razlaga vodja raziskave dr. Karen Weatherby.
''Samo 10 minut strmenja v ženske prsi je za organizem moškega enako učinkovito kot 30 minut aerobne vadbe,'' razlaga vodja raziskave dr. Karen Weatherby.FOTO: iStockphoto


Sliši se neverjetno, a je resnično, trdi vodja raziskave dr. Karen Weatherby, ki je z novico, da je gledanje v ženske prsi za moško zdravje še kako zdravo, zagotovo razveselila marsikaterega pripadnika močnejšega spola. ''Samo 10 minut strmenja v ženske prsi je za organizem moškega enako učinkovito kot 30 minut aerobne vadbe,'' razloži zdravnica. Nenavadna študija, ki je trajala kar pet let in v katero so vključili 200 prostovoljcev, je namreč pokazala, da so bili krvni tlak, ožilje in srce tistih, ki so vseh pet let vsaj nekaj minut na dan strmeli v žensko oprsje, veliko boljši oziroma bolj zdravi kot pri tistih prostovoljcih, ki so se v namene študije tem užitkom odpovedovali.

Raziskovalci pravijo, da seksualne želje in nagoni, ki jih v moškem telesu sproži gledanje ženskega oprsja, izboljšujejo pretok krvi in posledično ima moški veliko manj možnosti, da zboli za katero od srčno-žilnih bolezni. ''Spolno vzburjenje spodbudi srce, da dela hitreje in da črpa več krvi ter tako izboljšuje cirkulacijo. Ker naša študija kaže, da ima strmenje v lepo žensko oprsje takšen učinek na telo, lahko rečemo, da nekajminutno gledanje prsi na dan zmanjšuje tveganje za možgansko ali srčno kap vsaj za polovico. Verjamemo, da lahko zaradi rednega strmenja v ženske prsi moški živi celo od štiri do pet let dlje,'' pojasnjuje dr. Weatherby in predvsem moškim po 40. letu svetuje, naj v žensko oprsje gledajo vsaj 10 minut dnevno. Moški, ne bo težko, kaj?

Strmenje v dobro obdarjeno žensko oprsje naj bi zaradi rekacij, ki jih povzroča v telesu, pri moškem izboljšalo delovanje srca in ožilja.
Strmenje v dobro obdarjeno žensko oprsje naj bi zaradi rekacij, ki jih povzroča v telesu, pri moškem izboljšalo delovanje srca in ožilja.FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587