Vizita.si
Britanski mediji pišejo, da slavna žena nogometaša po lanskoletni nosečnosti pretirava s hujšanjem.

Novice

Saj se bo prelomila!

L.E.
07. 06. 2012 08.04
10

Res je, da je seksi, res pa je tudi, da to prav dobro ve. Žena slavnega nogometaša je svoje oboževalce presenetila s fotografijo, na kateri razkriva že skorajda preveč vitko postavo.

Britanski mediji pišejo, da slavna žena nogometaša po lanskoletni nosečnosti pretirava s hujšanjem.
Britanski mediji pišejo, da slavna žena nogometaša po lanskoletni nosečnosti pretirava s hujšanjem.FOTO: Twitter

Abbey Crouch je s svojim možem Petrom na počitnicah v Španiji. Namesto da bi nas razveselila s fotografijo prekrasne španske pokrajine, pa je raje pokazala nekaj svojih fotografij v kopalkah. Samozavesti ji pač ne manjka – verjetno tudi zato, ker očitno še kako skrbi za svojo postavo. Nikjer ni namreč niti malo tistih tako nadležnih maščobnih blazinic, kar pomeni, da je res zelo disciplinirana; se prehranjuje zdravo, hrane ne uživa tudi pred spanjem, redno telovadi.

Kdo bi si mislil, da je komaj 26-letna žena nogometaša lansko leto tudi rodila. Na njenem telesu res ni videti nikakršnih posledic nosečnosti in poroda. Pravzaprav je angleška manekenka celo razkrila, da trenutno tehta manj, kot je, preden je zanosila s svojo hčerkico Sophio. Pravzaprav mnoge skrbi, da je Abbey po rojstvu svojega prvega otroka začela s hujšanjem kar malo pretiravati. Toda sama je takšne govorice zelo hitro zanikala. “Vsi govorijo o moji teži, kar mi sploh ni všeč,“ je razložila enemu izmed britanskih medijev. “Sama sem povsem srečna takšna, kakršna pač sem. Doma nimam nikakršnih naprav za vadbo ali česar koli, kar ljudje pač mislijo, da imam. Prav tako nisem na nikakršni čudni dieti.“ Čeprav ni želela razkriti, kako je pravzaprav po porodu izgubila vse odvečne kilograme, pa je jasno, da se športa ne brani. Med počitnicami so jo paparaci namreč že ujeli tako med plavanjem kakor tudi med kolesarjenjem.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587