Vizita.si
Svoj cilj si je dala tetovirati celo na trebuh.

Novice

Sanja, da bi bila dekle iz Obalne straže. Ji bo uspelo?

K.B.
06. 06. 2013 12.34
32

Ko je bila Meredith Prince otrok je nenehno sanjala o tem, da bi bila videti tako kot dekleta iz serije Obalna straža in bi lahko v rdečih kopalkah tekala po plaži. A žal je življenje krenilo drugačno pot.

Meredith Prince si bolj kot vse na svetu želi, da bi lahko oblekla rdeče kopalke iz serije Obalna straža. Do uresničitve sanj pa ji bodo pomagali ustvarjalci oddaje Popolna preobrazba.
Meredith Prince si bolj kot vse na svetu želi, da bi lahko oblekla rdeče kopalke iz serije Obalna straža. Do uresničitve sanj pa ji bodo pomagali ustvarjalci oddaje Popolna preobrazba.FOTO: Profimedia
Američanka Meredith Prince je dosegla že 160 kilogramov, ko se je odločila, da mora resnično spremeniti svoj življenjski slog. Prav zato se je prijavila na resničnostni šov Popolna preobrazba televizijske mreže abc, kjer je bila popolnoma navdušena, ko je izvedela, da so se ustvarjalci oddaje odločili, da ji pomagajo osvojiti sanje iz otroštva. Skupaj z osebnim trenerjem Chrisom Powellom je že določila cilj, in sicer, da bo svojo težo znižala na le 50 kilogramov, pri tem pa ji bodo pomagali tudi plastični kirurgi.
Meredith je tehtala že 160 kilogramov.
Meredith je tehtala že 160 kilogramov.FOTO: Profimedia

Meredith je tako zelo odločena, da ji bo uspelo, da si je na svoj trebuh dala tetovirati številko teže (155 lbs), ki jo želi doseči. Trenutno je že izgubila 70 kilogramov, čaka pa jo še odstranitev odvečne kože. Na svoji Facebook strani je objavila tudi videoposnetek plastičnega kirurga dr. Stokerja, ki ji bo po drastičnem hujšanju odstranil odvečno kožo, ki zaradi hitrega hujšanja visi iz telesa. ''Meredith, čestitam, da si osvojila popolno preobrazbo. Dobra novica zate je tudi, da si že kvalificirana za operacijo odstranitve odvečne kože s telesa in pri tem ti bom pomagal jaz. Čestitam in se vidiva kmalu.''

Ji bo uspelo?

Ves postopek bodo spremljale televizijske kamere, ki bodo ob koncu šova prikazale, ali je Meredith uspelo uresničiti svoje sanje, da bo lahko končno nadela rdeče kopalke iz serije Obalna straža.
 

Svoj cilj si je dala tetovirati celo na trebuh.
Svoj cilj si je dala tetovirati celo na trebuh.FOTO: Profimedia

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602