Vizita.si
Potrdila je, da je drugič noseča; zdaj ji vsi svetujejo, naj bolj pazi, kakšno hrano uživa.

Novice

Se kilogrami spet nabirajo?

L.E.
27. 12. 2012 08.05
3

Le stežka je v zadnjih sedmih mesecih izgubila 27 kilogramov, toda ameriški mediji namigujejo, da je prav mogoče, da se bo spet pregrešila in spet pridobila vso odvečno težo.

Potrdila je, da je drugič noseča; zdaj ji vsi svetujejo, naj bolj pazi, kakšno hrano uživa.
Potrdila je, da je drugič noseča; zdaj ji vsi svetujejo, naj bolj pazi, kakšno hrano uživa.FOTO: Fame
Shujšala je kar za 27 kilogramov. Zdaj je potrdila drugo nosečnost in mnogi ugibajo, ali bo s hrano spet pretiravala.
Shujšala je kar za 27 kilogramov. Zdaj je potrdila drugo nosečnost in mnogi ugibajo, ali bo s hrano spet pretiravala.FOTO: Fame

Jessica Simpson je priznala, da si je med prvo nosečnostjo privoščila veliko preveč hrane, saj je bila prepričana, da se bodo po porodu vsi odvečni kilogrami stopili kar sami. Na žalost je ugotovila, da to ni res. Izgubila je le težo otroka. Zvezdnica je vedno pazila, da je imela lepo postavo, toda ko je zanosila, se je verjetno prav zaradi dolgoletnega zadrževanja preveč sprostila in začela pretiravati. Pojedla je tudi veliko nezdravih živil, ki niso bila samo občasen posladek, temveč kar vsakodneven obrok.

Pevka je nato poiskala pomoč podjetja, ki ljudem pomaga shujšati, z njim podpisala štirimilijonsko pogodbo ter resnično v zadnjih sedmih mesecih izgubila veliko večino odvečne teže, ki si jo je nabrala. 32-letnica je res naredila kar dobro reklamo, saj se je znebila kar 27 kilogramov, in sicer izključno z redno telovadbo in zdravim prehranjevanjem. Uživala je predvsem veliko zelenjave ter manj mastnih beljakovin (jajčnih beljakov, pustega mesa, stročnic).

Konec novembra pa so se pojavila namigovanja, da je mamica sedemmesečnega dojenčka morda spet noseča. Posledično so se mnogi začeli spraševati, ali se ne bo tudi med drugo nosečnostjo spet spozabila in jedla več, kot potrebuje. Samo upamo lahko, da jo je izučilo, saj je nedavno na svojem Twitter profilu drugo nosečnost tudi potrdila. S svojo družino je na božičnem oddihu v toplih krajih, vendar si je vzela toliko časa, da je objavila fotografijo, na kateri njena hči sedi na plaži, pod njo pa je v mivko napisala, da je starejša sestra. Oboževalci so jo zasuli s čestitkami in Jessica ni nič zanikala. US Weekly je že objavil, da so jo zasačili pri uživanju ocvrte hrane, zato so se spet pojavila ugibanja, koliko se bo zredila. Kdor je kdaj že poskušal izgubiti odvečne kilograme, ve, kako težko je to, zato sami dvomimo, da se bo zvezdnica tako hudega podviga želela lotiti še kdaj. Najverjetneje je šlo samo za prigrizek ob posebni priložnosti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587