Vizita.si
Se bo Donni res uspelo zrediti na 450 kilogramov?

Novice

FOTO: Se bo uspela zrediti na 450 kilgoramov?

E. D.
11. 06. 2010 13.23
8

Odkar je Donna Simpson svetu razkrila, da se bo zredila na 450 kilogramov in pridobila naziv najdebelejše ženske na svetu, se ji je življenje močno spremenilo. Postala je namreč prava medijska zvezda in vzornica marsikatere debeluške.

Donna s svojo hčerkico Jacqueline
Donna s svojo hčerkico JacquelineFOTO: Reuters
Življenje 273 kilogramov težke Donne Simpson se je v zadnjih nekaj mesecih močno spremenilo. Nastopila je v več intervjujih, nanjo se obračajo številne debele ženske in jo sprašujejo za nasvete, kako naj si okrepijo samozavest in kljub debelosti dobijo pravega moškega ter si ustvarijo družino. Poleg tega, da dobrodušno deli nasvete, kot model nastopa še na eni od spletnih strani, namenjenih prekomerno težkim ljudem. Pravi tudi, da je celo dobila ponudbo, da napiše knjigo. Kljub vsem obveznostim ter medijski pozornosti, za katero pravi, da je še kako dobrodošla, pa Donna še vedno dnevno zaužije približno 12 tisoč kalorij, saj je odločena, da se bo zredila s trenutnih 273 na 450 kilogramov in si pridobila naziv najdebelejše ženske na svetu. Tako tedensko za hrano zapravi več kot 600 evrov. 
Se bo Donni res uspelo zrediti na 450 kilogramov?
Se bo Donni res uspelo zrediti na 450 kilogramov? FOTO: Reuters

Z očitki, da s tem ogroža svoje zdravje in da je njeno početje neodgovorno do njenih dveh otrok, ki bi lahko v skrajem primeru ostala brez mame, se še vedno ne obremenjuje. ''Z menoj je vse v najlepšem redu. Vsake tri mesece hodim na preglede in imam svoje zdravje povsem pod nadzorom,'' pravi Donna, ki pa se zaradi debelosti zelo težko premika, ima težave z osebno higieno, kuhanjem. Tudi za diabetesom tipa dve je zaradi prekomerne teže pred kratkim zbolela. Kljub temu jo pri odločitvi, da se zredi na 450 kilogramov, podpira tudi njen zaročenec 49-letni Philippe Gouamba. ''Donna je zelo seksi. Njene obline, okrogel trebušček, zaboljeni boki me vedno znova prevzamejo,'' pove Philippe, ki namerava Donno pred oltar odpeljati še to leto, in to na romantičnih Havajih. 

42-letna Američanka se je sicer začela rediti že v zgodnjem otroštvu. Ko je bila stara devet let, je tehtala 83 kilogramov. ''Naša mami nam je ljubezen izkazovala tako, da nam je ves čas pripravljala obilne obroke. Zelo pogosto in veliko smo jedli. A mami ni nikoli pustila, da bi se zaradi debelosti kdo norčeval iz nas. Celo z zdravniki se je kregala, ko so ji govorili, da smo prekomerno težki in da teža škodi našemu zdravju,'' se otroštva spominja Donna. In tudi danes se 42-letnica počuti odlično v svoji koži. ''Vedno sem bila zadovoljna sama s sabo. Le drugi niso bili zadovoljni z mano,'' še pove Donna.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587