Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj je storila s svojim dekoltejem?!

S.P.
08. 11. 2012 11.33
1

V javnosti so se že dolgo pojavljale špekulacije, ali je Cameron Diaz povečala obseg svojih prsi, zdaj pa jo je vendarle izdalo nekaj, česar zagotovo ni nikoli pričakovala. Posledice ponesrečene lepotne operacije so namreč vse bolj opazne ...

Čeprav je Cameron Diaz nedvomno lastnica enega izmed najlepših teles v svetu slave, pa moramo priznati, da ni nikoli ravno slovela tudi po svojih oblinah. No, to pa se je kar na enkrat spremenilo. Hollywoodska igralka se je namreč na rdeči preprogi v Londonu, kjer promovira svojo najnovejšo filmsko uspešnico Gambit, pojavila s precej poudarjenim dekoltejem, ki je sprožil že številne špekulacije na račun njene spremenjene podobe.

Že v začetku leta je 40-letnica sprožila razna namigovanja, da naj bi šla pod nož in s pomočjo plastične kirurgije povečala obseg svojih prsi, ko je začela vse bolj polniti zgornje dele oblačil. Zlahka opazne pa naj bi bile tudi nekatere povsem običajne posledice tovrstnega posega. “Njene prsi so danes veliko bolje oblikovane in nekoliko dvignjene kot v preteklosti, med njima pa je nastal tudi velik razmik, kar je značilnost vseh silikonskih vsadkov. Sam presojam, da se je odločila za najmanjšo možno velikost, ki je zgolj dopolnila in nekako privzdignila njeni dojki ter odpravila vidne posledice staranja,“ je pojasnil plastični kirurg dr. Anthony Youn, ki zvezdnice sicer nikoli ni sam zdravil.

Cameronova je v preteklosti že večkrat potrdila, da se ji zdijo njene prsi veliko premajhne in kdo ve, ali se ni na koncu vendarle opogumila in storila to drzno potezo. “Nikoli ne reci nikoli. S svojo postavo sem za zdaj zelo zadovoljna, a nikoli ne veš, kaj bo še sledilo v prihodnosti,“ je pojasnila. V letu 2006 si je privoščila že lepotne popravke na predelu nosu, pripisujejo pa ji tudi redno uporabo botoksa za glajenje gub, zato nove spremembe v bistvu niti niso tako presenetljive, kot so jim vsi pripisali.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587