Vizita.si
image (28)

Novice

Še ena zvezdnica navdušila s poporodno postavo

L.E.
07. 02. 2013 14.13
1

Kristin Cavallari je rodila avgusta, toda danes se ji nosečnost prav nič več ne pozna. Izgubila je prav vsak odvečni kilogram in razkrila popolnoma raven trebuh.

Kdo bi si mislil, da je bila Kristin Cavallari še nedolgo tega noseča? Danes se ji nedavna nosečnost prav nič več ne pozna, nima več niti enega odvečnega kilograma. Resda je mlada, komaj 26 let ima, zato lahko tako popolno poporodno postavo pripišemo tudi temu. Toda tudi vse mlade mamice nekaj mesecev po porodu še nimajo čisto ravnega trebuščka. Kako je to torej uspelo zvezdnici oddaj The Hills in Laguna Beach?

Strokovnjaki mlade mamice vedno opozarjajo, naj ne pretiravajo. Odvečna teža se ne bo stopila čez noč; številne zvezdnice pa že iz porodnišnice stopijo s popolno postavo tudi zato, ker si škodijo z različnimi veliko prestrogimi načini hujšanja. Za vas in vašega otroka je najbolje, da niste pretežki že, ko zanosite ter da nato med nosečnostjo ne pridobite več kilogramov, kot vam jih svetuje zdravnik. V tem primeru tako kot Kristin zagotovo ne boste potrebovali več kot nekaj mesecev, da povrnete svojo staro postavo. Bodite potrpežljivi in se nikakor ne lotevajte kakršnih koli diet. Enostavno se prehranjujte zdravo, porcije naj ne bodo preobilne. Ker verjetno dojite, bodite še posebej pozorni, da izbirate živila, ki vsebujejo zelo veliko za vas koristnih hranil, vendar se zaradi njihovega uživanja ne boste hkrati zelo hitro zredili. Sem spadajo zelenjava, pusto meso, manj mastni mlečni izdelki ter nekaj zdravih olj, sadja, oreškov in semen. Ko vam zdravnik dovoli, začnite tudi s telovadbo, ki vam prija. Ni vam treba pretiravati, toda obenem ni priporočljivo, da svoje kilograme prepustite naključju. Teža, ki jo pridobite med nosečnostjo, se vas lahko, če se je ne znebite v enem letu, drži še zelo dolgo. Prekomerna teža pa lahko sčasoma povzroči kopico nevšečnosti – od bolezni srca in ožilja do sladkorne bolezni in artritisa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587