Vizita.si
image (28)

Novice

Se je lepotica malce preveč sprostila?

L.E.
11. 01. 2013 15.47
10

Nove fotografije Kristin Davis razkrivajo, da zvezdnica po koncu snemanja kultne nanizanke Seks v mestu postave lepe Charlotte ni več vzdrževala. Očitno ima za to tudi dober razlog.

''Zakaj bi se obremenjevala, ali se lahko spravim v ozke kavbojke, če tako ne morem uživati v življenju in kdaj pojesti tudi kaj dobrega,'' pravi Kristin Davis, ki je v priljubljeni nanizanki Seks v mestu dolga leta upodabljala vedno elegantno Charlotte York. Takrat je morala biti dovolj vitka, da je lahko oblekla vse dizajnerske kreacije, ki so jih ji namenili stilisti, zdaj pa se je 47-letnica očitno malo bolj sprostila. Toda zakaj se tudi ne bi. Čeprav ima nekaj kilogramov več, še vedno deluje zdravo – zadnje pa je resnično najpomembnejše.

''Jem veliko piščanca, lososa, jajc, solate. Toda, če bi vsak dan jedla samo solate, bi se ustrelila,'' opiše svojo filozofijo v reviji Fitness. ''Imela sem obdobje, ko sem si vedno govorila, da ne morem imeti tega, ne morem imeti tistega. Zdaj se več ne odrekam. Hrana je namenjena tudi uživanju.'' Še posebej se ne more odreči čokoladi, ki si jo privošči, kadar si jo zaželi; kadar je vroče, pa ne more brez sladoleda. Toda, če bi verjeli, da si različne pregrehe tolikokrat privošči, bi bilo že čudno, da ni veliko bolj težka. Skrivnost očitno že mora imeti. ''Trik, ki sem se ga naučila, je, da si privoščim štiri grižljaje in lučko potem odvržem. Ni mi treba pojesti vsega, da bi imela občutek, da sem pojedla nekaj dobrega.'' Z odvečnimi kilogrami se poleg tega bojuje tako, da se redno giba. Ko obišče telovadnico, se ukvarja tako s kardio vadbo kot tudi z jogo in pilatesom. Ko je lepo vreme, pa se z veseljem odpravi v hribe. Telovadba sicer ni njena največja strast, toda našla je motivacijo, ki ji pomaga. ''Spomnim se, da gibanje pospeši izločanje hormonov, zaradi katerih se bom počutila bolje. Zato sem vsaj dvajset ali trideset minut aktivna tudi, ko sem slabe volje ali utrujena.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587