Vizita.si
image (28)

Novice

Se je spomnite takšne? Ne bi je prepoznali!

Ni.J.
07. 09. 2011 12.53
23

Gemma se je maja fotografirala, ko je tehtala 108 kilogramov. Takrat si je zadala cilj shujšati za 40 kilogramov, kot kaže, se strog dietni režim in redno gibanje zanjo dobro obrestujeta.

Gemma Collins, udeleženka britanskega resničnostnega šova The Only Way Is Essex, se je maja odločila medijem razkriti svojo postavo. Takrat je tehtala kar 108 kilogramov in se odločila shujšati. S pomočjo osebnega trenerja in s strogim dietnim režimom ji je do danes uspelo stopiti že kar nekaj kilogramov, kar je dokaz, da se trdna volja le obrestuje.

V skoraj štirih mesecih je Gemmi uspelo izgubiti že dobrih 25 kilogramov, kot pravi, se sedaj počuti seksi kot še nikoli. "Samozavest kar izžarevam," je 30-letnica izjavila za New! Magazine. "Čeprav sem prej trdila, da sem samozavestna, nisem bila. Ugotovila sem, da sta bila prej občutek privlačnosti in samozavesti lažna, sedaj pa resnična kot še nikoli."

Priznala je tudi, da sta stroga vadbeni in prehranjevalni režim vse prej kot enostavna. Še posebej težko ji je bilo, ko se je odločila udeležiti shujševalnega tabora, t. i. N°1 Boot Campa v Norfolku. "Po treh dneh sem že pakirala svojo potovalko. Nisem bila navajena takšne discipline. K trenerju sem poslala svojo prijateljico, da mu sporoči, da odhajam. Sama namreč nisem imela toliko poguma, da bi to storila," pravi. A se je kljub temu odločila vztrajati.

V shujševalnem taboru je Gemma najbolj pogrešala hitro prehrano. "Prosila sem prijateljico, ali me lahko odpelje v kitajsko restavracijo, a ni ugodila moji želji. Vzela mi je ključe od avtomobila in jih skrila. Bila sem razočarana," priznava. "Ni mi dovolila goljufati. Rekla je le, da mi s tem želi dobro, v tistem trenutku pa sem se zavedla, da ima prav, in sem se odločila sodelovati brez goljufanja."

Gemma je trenutno samska in na neki način tudi zadovoljna, da je tako. Kot pravi, se na ta način namreč lahko bolje osredotoči na vadbo in dieto. "Svoje življenje sem trenutno posvetila shujševalnemu taboru. Kljub temu pa si želim v prihodnosti spoznati nekoga. Še najraje kakšnega mlajšega vročega žrebca, ne starejšega moškega."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587