Vizita.si
image (28)

Novice

Se je tri mesece pozneje zvezdnica spet zredila?

L.E.
22. 03. 2013 15.22
6

Ko je britanska pevka Kimberley Walsh 12 tednov naporno trenirala, da bi le zmagala v zabavni oddaji, v kateri se v plesu pomerijo zvezdniki, ji je uspelo poleg nastopa v finalu doseči še zavidljivo postavo. Toda samo tri mesece pozneje naj te ne bi bilo več.

Potem ko je britanska pevka Kimberley Walsh v zabavni oddaji, v kateri se v plesu pomerijo zvezdniki, uspela priti celo v finale, v odločilnem dvoboju ni zmagala, se je pa lahko pozneje pohvalila z zavidljivo vitko in čvrsto postavo. Takrat so medije polnili njeni nasveti za hujšanje, samo tri mesece pozneje pa se ti sprašujejo, ali se je že spet zredila.

V oddaji se zvezdniki pod budnimi očmi profesionalnih plesalcev resnično naučijo vseh pravih korakov in gibov, da bi to dosegli, pa dolgo zavzeto vadijo. Britanski reviji OK je Kimberley, ki nastopa kot del skupine Girls Aloud, razkrila, da je po koncu vseh treningov okoli svojih bokov izgubila kar sedem centimetrov odvečnega maščobnega tkiva. Dodala je še, da sicer ni izgubila veliko kilogramov; to pa zato, ker so maščobno tkivo nadomestile mišice. Po 12 tednih napornih vaj je njeno telo vsekakor postalo mnogo bolj čvrsto. Takrat so njeno postavo vsi hvalili, zdaj se sprašujejo, ali se je med zadnjo turnejo preveč zapustila.

31-letnica je takrat reviji OK povedala tudi, da se zaradi izgube odvečnih kilogramov počuti mnogo bolj samozavestno in da bo takšno telo vsekakor poskušala obdržati. Čeprav je povedala, da se je vedno trudila telovaditi, njena vadba očitno ni več tako naporna, kot je bila plesna. “V življenju sem se naučila, da je najboljša pot do lepe postave redna telovadba in pravilna prehrana. To ni tisto, kar bi ljudje radi slišali, vendar edino deluje,“ so njene besede. Vsaj enega dela svojega nasveta se po mnenju medijev iz njene države očitno ni povsem držala. “Verjamem, da si je mogoče občasno privoščiti tisto, kar si resnično želiš,“ je prav tako dejala. “Zame je pomembno, da imam v življenju ravnovesje. Nekaj posebnega na vsake toliko časa vam ne bo škodilo. Sama imam hrano res rada.“ Morda je po koncu treningov resnično manj telovadila, vendar si je hkrati privoščila enako velike obroke. V tem primeru je normalno, da se je nekaj kilogramov prikradlo nazaj, saj je preprosto zaužila več energije, kot je je pozneje z gibanjem porabila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587