Vizita.si
image (28)

Novice

Se redi, da bi zaslužila?

K.B.
11. 04. 2013 13.53
24

Novinarji revije In Touch so 32-letno nosečnico Kim Kardashian obtožili, da bi za denar naredila kar koli in da bi se za masten zaslužek celo namenoma zredila. Kot so zapisali, želi svojo nosečnost čim bolj vnovčiti.

’’Kim Kardashian najbrž ni navdušena nad kilogrami, ki jih pridobiva zadnje mesece, a obstaja še nekaj, kar bo pridobila v tem obdobju: masten zaslužek,’’ so zvezdnico obtožili v reviji In Touch, kjer poročajo, da se je Kim Kardashian v zadnjih šestih mesecih za več kot 30 kilogramov zredila namenoma. Menda so na njeni mizi že večmilijonske ponudbe najrazličnejših podjetij, ki bi bili radi prisotni ob njenem hujšanju in izgubi odvečnih nosečniških kilogramov. K čim prejšnjemu podpisu pogodb, pa naj bi jo spodbujala celo njena mati 57-letna Kris Jenner. ’’Dobila bo odstotek od vsakega posla, ki ga bo sklenila njena hči, zato pritiska na Kim, da bi čim prej začela podpisovati pogodbe za odkup fotografij z zabave pred rojstvom otroka, fotografije njenega nosečniškega trebuščka in na koncu za izgubo nosečniških odvečnih kilogramov,’’ je Kimin prijatelj povedal za In Touch revijo. ’’Ve, kaj dela s tem, ko nenehno razkazuje svoje obline. Bolj kot je videti debela in kot da so ji 'stvari ušle izpod nadzora', več denarja bo zaslužila. Vse, kar Kim počne, počne z razlogom,’’ je povedal neimenovani vir omenjene revije.

Ob tem pa so predvsem zgroženi predvsem strokovnjaki, ki opozarjajo, da zvezdnica s tem škodi svojemu zdravju in zdravju svojega otroka. Pretirano pridobivanje kilogramov med nosečnostjo namreč povečuje tveganje za številne nosečniške zaplete, vključno s sladkorno boleznijo in visokim krvnim pritiskom. Poleg tega poveča možnosti za otroško debelost in za to, da bo Kim po porodu težje izgubila odvečno telesno težo, s tem pa negativno vplivala na svoje zdravje. Je denar vreden vsega tega?

Koliko se nosečnica lahko zredi v devetih mesecih, pa si preberite tukaj.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602