Vizita.si
image (28)

Novice

Se res lahko pohvali z enim izmed najlepših teles?

S.P.
08. 01. 2013 13.19
41

Čeprav priljubljena ameriška igralka Rosario Dawson že dolgo velja za eno najbolj zapeljivih in seksapilnih žensk v svetu slave, pa zadnje fotografije tega niso ravno potrdile. Med dopustovanjem na Barbadosu je namreč zvezdnica razkrila svojo precej polno in zaobljeno postavo.

Uspešna ameriška igralka, pevka in pisateljica Rosario Dawson že dolga leta velja za eno najbolj privlačnih in najzapeljivejših zvezdnic na svetu, saj se lahko pohvali z zares dih jemajočo in še kako zavidljivo postavo. Vsaj včasih je bilo tako. Med obiskom na Barbadosu, kjer že ves teden dopustuje s partnerjem Dannyjem Boylom, je namreč nepričakovano presenetila s precej zaobljenim trebuščkom in polnimi oblinami, ki pa temnolase lepotice ne obremenjujejo preveč.

“Nikoli nisem veljala za tisto tipično ali pretirano suhico, saj je bilo moje telo v resnici vedno nekoliko ohlapno. Na filmskem platnu to zaradi primerne izbire oblačil in naknadne digitalne obdelave seveda ni vidno, kar pa še ne pomeni, da na meni ni mogoče zaslediti povsem vsakdanjih in običajnih 'napak'. Nikoli nisem prisegala na stroge diete, prisegam pa na zdrav način življenja, ki se po mojem mnenju ne odraža ravno v posameznikovi telesni teži in številu odvečnih kilogramov. Pa kaj, če sem se zredila. Še vedno hodim na jogo, ki je odlična kombinacija vadbe tako za moč kot za prožnost telesa, hkrati pa se po treningu počutim kot prerojena in tak življenjski slog mi trenutno več kot ustreza,“ pa je pripombe na račun njene teže že večkrat komentirala 33-letnica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587