Vizita.si
image (28)

Novice

Res ni več tako lepa kot nekoč?

S.P.
30. 05. 2013 07.56
2

Slavna igralka Katherine Heigl se je med krajšim oddihom odločila, da svoje kože po nepotrebnem ne bo obremenjevala z debelimi sloji ličil. V javnosti se zato vse pogosteje pojavlja neurejena, ob kar pa so se že obregnili mediji, ki trdijo, da zdaj ni več takšna lepotica, kot je bila nekoč.

Priljubljeno ameriško igralko, manekenko in filmsko producentko Katherine Heigl so že ob vstopu na zvezdniško sceno, ko je zaslovela s svojo vlogo v televizijski seriji Talenti v belem, okronali z nazivom enega najlepših hollywoodskih obrazov, vendar njene zadnje fotografije tega ravno ne potrjujejo, poroča britanski Daily Mail. Ob zadnjih fotografijah nenaličene zvezdnice, ki se trenutno zadržuje v Louisiani, so namreč namignili, da še zdaleč naj ne bi bila takšna lepotica, kot bi po vseh javnih nastopih (na katerih je seveda vedno videti kot iz škatlice) tudi pričakovali.

A se 34-letnica s takšnimi in drugačnimi očitki še zdaleč ne obremenjuje. Medtem ko si je privoščila krajši oddih, se je namreč odločila, da bo malce koristnega premora deležna tudi njena koža, na katero, če le ni nujno, zato ne želi nanašati nikakršnih ličil. Kot je za isto revijo povedal neimenovani vir, naj bi kožo s tem želela očistiti vseh strupov in nepravilnosti (na primer mozoljev in gubic), ki nastanejo kot pogosta posledica zamašenih por. Na njeno stran so se nemudoma postavili tudi oboževalci, ki menijo, da je Katherine prava naravna lepotica. ''Ob tako lepi in čisti koži bi se bilo res nespametno ličiti. Sicer zdaj ne odseva ravno pridiha kakšne glamurozne dive, a je vseeno dokazala, da se njena lepota ne skriva le v spretnosti znanih vizažistk. Tudi takšna je prečudovita,'' se glasi le eden od številnih komentarjev.

So za mozoljasto kožo res kriva ličila?

To drži v primeru, če uporabljate goste, težke pudre, ki si jih na debelo nanašate na obraz, in to prav vsak dan – tudi takrat, ko ste pravzaprav doma in vam ličil ni treba uporabljati. A če z nanosom pudra ne pretiravate in če pri nakupu pazite, da kupite čim bolj naraven in lahek puder, to stanja vaše kože ne bo drastično poslabšalo. Na primer bolj lahki, manj agresivni pudri, kot je recimo puder v kamnu, za kožo niso tako obremenilni. Seveda skušajo tisti, ki imajo akne, te nepravilnosti nekako zakriti in to z zelo debelimi nanosi tekočih ličil, a je vedno dobro ubrati zmerno, srednjo pot.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602