Vizita.si
image (28)

Novice

Se še spomnite postavne Avstralke?

S.P.
13. 02. 2013 14.26
54

Avstralska igralka Ajay Rochester se je še nedavno lahko pohvalila z navdušujočimi rezultati, ko ji je v nekaj letih uspelo izgubiti več kot 50 kilogramov, tokrat pa je presenetila v popolnoma drugi luči. Kaj je krivo za takšno spremembo?

Nikoli ni bila skrivnost, da se je privlačna avstralska igralka Ajay Rochester že vse od zgodnjega otroštva borila s čezmerno telesno težo. V javnosti je namreč večkrat pojasnila, da sta smrt njene biološke matere ter nesrečno življenje pri rejnikih znatno vplivala na njen odnos do hrane, kar naj bi jo posledično dokaj hitro pripeljalo do stopnje resne debelosti.

Svoj največji uspeh je požela pred slabimi desetimi leti, ko je po rojstvu otroka shujšala za kar 50 kilogramov, svet pa si jo je zapomnil predvsem po sodelovanju v kar štirih sezonah priljubljenega resničnostnega šova "The Biggest Loser", v katerem je kot tekmovalka uspela še dodatno preoblikovati svojo postavo.

O ustanoviteljici spletne strani "Klub zdravega telesa" in avtorici knjig za pomoč pri hujšanju potem dolgo ni bilo nič slišati, nato pa je v začetku tega tedna poskrbela za novo presenečenje. Videti je namreč, da je zvezdnica izgubila boj z odvečnimi kilogrami, saj se je po ulicah Los Angelesa znova sprehodila precej obilna, s čimer se sama naj še ne bi obremenjevala. "V moji 'nadomestni družini', kakor jo sama rada imenujem, se je vse vrtelo okrog hrane. Če nisem pojedla vsega, kar je bilo na krožniku, me je mačeha v to grobo prisilila, zato je hrana postala moja največja zaveznica. Čeprav mi je pred nekaj leti uspelo praktično nemogoče, se je tako starih navad še kako težko znebiti, kar se danes zagotovo pozna. Vendar moram povedati, da zaradi tega nisem pretirano zaskrbljena. Odvečne kilograme sem enkrat že izgubila, in če bo treba, bom to vajo pač ponovila."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587