Vizita.si
image (28)

Novice

Ji je uspelo obdržati to postavo?

K.P.
02. 10. 2012 14.58
0

Britanska zvezdnica je zase že priznala, da je v primežu 'yo yo diet' in da je vzdrževanje vitke postave zanjo velika težava. Mislila je že, da se je odvečnih kilogramov znebila za vedno, a so se ti očitno spet vrnili nazaj …

29-letna Jennifer Ellison se je v zadnjih letih pošteno borila z odvečnimi kilogrami, ki jih je javnost opazila vsakokrat, ko se je na njenem telesu pojavila kaka odvečna maščobna blazinica.

Odvečni kilogrami so prišli z nosečnostjo, med katero je britanska igralka pridobila kar 30 kilogramov, ki jih je potem tudi uspešno odpravila ter presenetila s svojo zapeljivo postavo. Jennifer pravi, da je v zadnjih mesecih spet pridobila nazaj 6 kilogramov, ki jih je delno tudi razkrila, ko je v prisotnosti fotografov poskočila od veselja. Ti so jo opazili, ko je s prijateljico zapuščala restavracijo s hitro prehrano. Kot poroča Daily Mail, naj bi bila igralka s svojo telesno težo povsem zadovoljna, saj naj ne bi bila navdušena tem, da bi morala stalno telovaditi in biti na dieti, saj naj ne bi imela časa.

"Nisem želela biti v telovadnici. Želela sem biti le mama. Kako se mi je med nosečnostjo teža povečala, vidim šele zdaj, ko pogledam nazaj. Pridobila sem 30 kilogramov. Po porodu sem se posvetila materinstvu, potem pa sem nekega dne pomislila, da resnično potrebujem osebnega trenerja,“ je povedala mlada zvezdnica.

Pri tako imenovanih 'yo yo dietah' kilogrami uspešno izginejo, a se v primeru, da ne ohranjamo zdravih življenjskih navad, tudi kaj hitro vrnejo nazaj. Na našem telesu pa se ne pokažejo le življenjske navade, temveč tudi energija, ki jo vnesemo v odnos do samega življenja, kar je razlog, da zagovorniki alternativne medicine radi poudarijo holističen pristop k reševanju telesnih težav. Zdravo prehranjevanje, redna rekreacija v kakršni koli obliki in pozitiven odnos do telesa so vsekakor dobre sestavine za doseganje želene telesne teže.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587