Vizita.si
image (28)

Novice

Se tudi vam zdi, da je igralka malce pretiravala?

S.P.
28. 12. 2012 13.51
5

Priljubljena ameriška igralka Kate Hudson je pred nekaj meseci jemala dih s svojo korenito spremembo, potem ko je v pičlih nekaj mesecih uspela izgubiti prav vse odvečne poporodne kilograme. Vendar pa je v zadnjem času sprožila nov val ugibanj, ali ni s tem vendarle že nekoliko pretiravala.

Že pred časom smo poročali o osupljivih rezultatih trdega dela priljubljene ameriške igralke Kate Hudson, ki se je po obdobju svoje druge nosečnosti spopadala s številnimi odvečnimi kilogrami, kar pa svetlolase lepotice, ki je vedno slovela po svoji utrjeni in še kako zavidljivi postavi, ni niti malo razveselilo. Njena telesna teža je takrat narasla na kar dobrih 82 kilogramov in čeprav je to v pičlih nekaj mesecih dodobra uravnala, pa se njeni bližnji že bojijo, da ne bo tako kot nekatere tudi sama vendarle šla nekoliko predaleč.

 Zvezdnica naj bi bila namreč videti vse bolj utrujena in izčrpana, saj se kar šest ur na dan pridno poti v telovadnici, kjer upošteva strog ter izjemno naporen režim vadbe, ki zagotovo terja svoj davek. "Že kmalu po porodu sem se želela stlačiti v svoja najljubša oblačila, za kar sem morala res trdo garati. Nisem človek, ki bi verjel v moč diet, zato sem vso svojo energijo usmerila predvsem v aktivno telesno vadbo, ki me je popeljala do izjemnih rezultatov. Vendar pa kljub vsemu priznam, da ob vseh svojih 'zadevah' komaj še najdem kaj umirjenega in prostega časa zase, kar se zagotovo pozna. Moj življenjski slog je nedvomno več kot naporen," pa je dogodke komentirala novopečena mamica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587