Vizita.si
Pri 44 še vedno mladostna in zapeljiva.

Novice

Katera je lepša – umetna ali naravna?

S.P.
17. 05. 2013 15.34
17

Splet so ujezile fotografije slavne igralke Jennifer Aniston, saj naj bi bile pretirano digitalno obdelane. Medtem ko so nekateri želeli prikriti njena starost, so številni prepričani, da je za svojih 44 let še vedno videti fantastično.

Pri 44 še vedno mladostna in zapeljiva.
Pri 44 še vedno mladostna in zapeljiva. FOTO: Reuters

Svetovni mediji pogosto poročajo o ameriški filmski in televizijski igralki, hkrati pa tudi uspešni producentki in režiserki Jennifer Aniston, ki je zaslovela z vlogo Rachel Green v priljubljeni seriji Prijatelji, saj z nastopom na rdeči preprogi vedno znova očara z brezhibnim ter mladostnim videzom. Ker je za svojih 44 let še vedno videti fantastično, je obveljala za vzornico, po kateri se zgledujejo številna mlada dekleta, kar pa je poslovni gigant za izdelke za nego las Living Proof očitno vzel nekoliko preveč resno.

Pred kratkim je postala obraz njihove kampanje, kar pomeni, da se njene fotografije zdaj pojavljajo praktično na vsakem koraku. Zato ni trajalo dolgo, preden so se tako mediji kot tudi javnost obregnili ob spremembo, ki naj bi jo bilo zelo težko prezreti. “Jennifer je znana po svoji preprostosti, saj se nikoli ne sramuje vidnih znakov staranja, torej gubic, ki jih lahko običajno opazimo na njenem obrazu. Oni pa so jo iz neznanega razloga pomladili za dobrih 20 let, s čimer so predali popolnoma zgrešeno sporočilo. Videti je umetna, kot bi bila naslikana. Lahko bi vedeli, da kupci nad tem na splošno niso pretirano navdušeni,“ je zapisal Daily Mail.

Digitalna obdelava posnetkov je v svetu slave postala že običajna, kar mnogo zvezdam še kako ustreza. In čeprav Jennifer zdajšnje situacije še ni komentirala, pa je že večkrat povedala, da jo to početje včasih celo malce užali. Velja za eno tistih, ki tudi v zrelih letih zagovarjajo naravno lepoto. “Seveda mi malce laska, ko se pogledam na naslovnici kakšne revije, a to nisem jaz. Nisem več mlada, zato to niti ne poskušam več biti. Nihče se ne more upreti procesu staranja in menim, da je to pač treba sprejeti. Moja koža je gubasta ter vse bolj ohlapna, pa tudi kakšen siv las bi že lahko našli,“ priznava in dodaja, da svoj mladosten videz ohranja zgolj z zdravim načinom življenja. Pazi na uravnoteženo prehrano in se vsaj trikrat na teden odpravi na jogo, všeč pa so ji tudi nekatere oblike kardio vadbe, še posebej tek, kolesarjenje in hitra hoja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602