Vizita.si
image (28)

Novice

'Sem povsem mlahava!'

L.E.
17. 05. 2012 08.14
4

Čeprav je britanska pevka komaj dva meseca po porodu videti več kot odlično, se pritožuje, da sploh ni zadovoljna sama s seboj. Misli, da je povsem mlahava.

"Sem povsem mlahava!" pravi neverjetno vitka britanska pevka Una Healy, ki je rodila pred pičlima dvema mesecema, toda že nastopa s svojo glasbeno skupino The Saturdays. Ko so jo nedavno paparaci fotografirali na letališču, je nosila oprijeta oblačila, ki niso razkrivala niti enega odvečnega kilograma, njen trebušček je bil povsem raven, pas vitek. Toda zvezdnica vztraja, da s seboj še ni zadovoljna, saj naj njeno telo ne bi bilo dovolj čvrsto. "Moj trebuh je tako mehak!" pravi. Po rojstvu hčerkice Aoife Belle je sicer izgubila 12 kilogramov. Šest kilogramov se je stopilo takoj, ostale odvečne teže se je po svojih besedah znebila z zdravim prehranjevanjem. 30-letna Una sicer še 10 do 12 tednov ne sme telovaditi, saj je rodila s carskim rezom. "Sprehajati sem se začela kmalu po porodu ter ugotovila, da sem res izgubila svojo postavo. Pridobivam jo nazaj, vendar nisem delala nobenih trebušnjakov ali česa podobnega. S tem bom začela to poletje. Če bi kdo videl, v kakšnem stanju je moj trebušček!" Mi mislimo, da bi bili mnogi nad njim povsem navdušeni. Se tudi vam zdi, da je mlada mamica videti prav odlično? Žalostno je le, da tako kmalu po porodu čuti tako velik pritisk, da bi njena postava spet postala takšna, kot je bila pred njeno nosečnostjo. Veliko bolj zdravo bi bilo, da bi se s svojo težo obremenjevala mnogo manj. Če nima preveč nezdravih življenjskih navad, se bo tako počasi vrnila na tisto staro.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587