Vizita.si
Vse opazke, ki jih imajo ljudje glede njenega videza, so ji prišle do živega.

Novice

"Sem res tako neprivlačna?"

K.P.
03. 10. 2012 15.50
22

30-letna zvezdnica se vsakodnevno sooča z negativnimi kritikami glede svojega videza, kar že dodobra načenja njeno samozavest. Kakšne so kritike, si ne morete niti zamisliti …

Vse opazke, ki jih imajo ljudje glede njenega videza, so ji prišle do živega.
Vse opazke, ki jih imajo ljudje glede njenega videza, so ji prišle do živega.FOTO: Fame
Chloe Sims, zvezdnica resničnostne oddaje The Only Way Is Essex (TOWIE), je spregovorila o žalitvah, ki jih je na račun svojega videza deležna vsak dan. "Vedno sem bila nesamozavestna glede svojega obraza, vendar ko moj videz kritizirajo drugi ljudje in kadar mi rečejo, da sem grda, se počutim še toliko slabše,“ je povedala za revijo Reveal.

Zvezdnica naj bi namreč vsak dan po internetu dobivala zlobna sporočila, žalitve in negativne kritike, ki močno vplivajo na njeno samopodobo. Chloe je bila vedno povsem odkrita glede estetskih posegov, ki jih je opravila v preteklosti. Dala si je že povečati prsi, opravila je dvig zadnjice, zobozdravnik pa ji je namestil zobne luske.

Kljub vsem posegom na družbenem omrežju še vedno dobiva ogromno negativnih kritik glede svojega videza: "Vsak dan mi nekdo reče nekaj nesramnega. Rečejo mi, da imam deformiran obraz. Vsi sovražijo prav vse na mojem obrazu. Po nekem času se zaradi kritik vprašaš, ali si res tako neprivlačen. Težko je spregledati takšne stvari, še posebej, kadar toliko ljudi govori isto stvar,“ pojasnjuje zvezdnica in manekenka. Priznala je tudi, da jo je kritika, da je njen obraz preveč kvadraten, spravila tako daleč, da je zaradi nje posegla po injekcijah botoksa, ki naj bi njeno čeljust malce sprostile. Prav tako se je odločila stanjšati svoje obrvi, saj naj bi bile po mnenju drugih pregoste.

"Kadar se gledam po televiziji, je prva stvar, ki jo opazim, moja kvadratna čeljust. Če sem povsem iskrena, začenjam ljudem verjeti. Moje obrvi so bile res premočne in zdaj sem jih stanjšala. Vendar ljudje kljub popravkom še vedno sovražijo moje zobe. Zdaj začenjam verjeti, da so predolgi in preveč kvadratni.“

Glede na to, da so stalno izpostavljeni pozornosti javnosti, so zvezdniki tarča mnogih komentarjev in kritik. Rek, da je treba imeti v tem poslu trdo kožo, vsekakor ni zaman, saj lahko v primeru, da vse negativne opazke pridejo do živega, povzročijo slabo samopodobo, ki morda vodi v tako imenovano telesno dismorfično motnjo, zaradi katere začne marsikatera slavna oseba pretirano posegati po lepotnih posegih in plastičnih operacijah. Kam to vodi, pa smo videli že velikokrat.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587