Vizita.si
image (28)

Novice

Šepetalec psom poskušal končati svoje življenje

S.P.
16. 11. 2012 15.20
22

Vedno nasmejan in pozitiven Cesar Millan velja za izjemno discipliniranega človeka, zaradi česar je bila javnost nad preteklimi dogodki še toliko bolj šokirana. V nedavni življenjski zgodbi je razkril pretresljive informacije o svojem psihičnem stanju, ki ga je skorajda stalo življenja.

43-letnega Mehičana lahko na malih zaslonih spremljamo že vse od leta 2004, ko je v priljubljeni televizijski oddaji Šepetalec psom zaslovel kot izjemno nadarjen ter občudovanja vreden pasji trener, ki lahko ukroti še tako podivjane in neposlušne kosmatince. Mnogi so mu njegovo delo in uspeh dolgo zavidali, tokrat pa je zvezdnik presenetil s povsem drugo perspektivo, ki je šokirala svetovno javnost.

V pred kratkim izdani življenjski zgodbi je vedno nasmejan Cesar Millan razkril, da si je pred dobrima dvema letoma poskušal vzeti življenje. Vse se je začelo že na začetku leta, ko je izgubil svojega najboljšega prijatelja in hišnega ljubljenčka pitbulla Daddyja, katerega smrti dolgo ni mogel preboleti. Kaj kmalu so se začeli kazati prvi znaki depresije – občutje brezupa, krivde, bolečine, bil je sovražen do svoje družine, spopadal pa naj bi se celo s hudimi izbruhi agresije.

Ena stvar je vodila v drugo in žena je po 16 letih zakona zahtevala ločitev. “V sebi sem dolgo nosil močan občutek krivde in poraza, saj sem se slepil, da sem situaciji kos čisto sam. Zaprl sem se vase in padel na najnižjo točko svojega življenja, tako na čustveni kot na psihični ravni. Izgubil sem vse, kar je bilo pomembno, in že po nekaj mesecih trpljenja je bila bolečina enostavno prehuda. Vzel sem prevelik odmerek zdravil ter nestrpno čakal na smrt,“ se spominja. K sreči so ga še pravočasno hospitalizirali in rešili njegovo življenje, za kar jim je zvezdnik danes neizmerno hvaležen. “Ni trajalo dolgo, da sem spoznal svojo napako, zato sem zavrnil zdravljenje z antidepresivi ter se vrnil na začetek. Svoje frustracije sem s pomočjo športa sprostil v naravi in kaj kmalu ugotovil, koliko še lahko dam. To je bila predvsem dobra lekcija, ki me je spremenila v novega človeka.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587