Vizita.si
Elisabetta Canalis in George Clooney

Novice

Shirala, ker jo je zapustil George Clooney?

L.E.
26. 09. 2011 13.10
4

Je nekdanje dekle med ženskami tako priljubljenega Georgea Clooneyja, Elisabetta Canalis, po njunem razhodu zaradi žalosti resnično povsem shirala? Italijanska igralka naj bi zadnje čase s hujšanjem kar malo pretiravala.

Elisabetta Canalis in George Clooney
Elisabetta Canalis in George Clooney FOTO: Reuters

33-letna italijanska igralka in lepotica Elisabetta Canalis je bolj kot po svoji karieri znana po svojem razmerju s slavnim ameriškim igralcem in lomilcem ženskih src Georgeem Clooneyjem. S 50-letnim hollywoodskim zvezdnikom sta si pravzaprav precej dolgo delila posteljo, nato pa jo je ta pred kratkim zapustil.

Sedaj so se nenadoma razširile govorice, da Elisabetta, ki poskuša uspeti tudi na zahtevnem ameriškem tržišču, kar prehitro izgublja svojo siceršnjo težo ter da to počne, da bi se nekdanjemu partnerju pokazala v kar najlepši luči. Ameriški mediji so trenutno udeleženko priljubljene oddaje Ples z zvezdami celo obtožili, da uporablja povsem skrajne metode, da bi dosegla svoj cilj.

Toda Elisabetta vse zanika. "Vse govorice so povsem neresnične," je povedal njen predstavnik za medije. "Elisabetta, da bi ohranila svojo normalno težo, pravzaprav uživa celo več kalorij kot običajno, saj zaradi sodelovanja pri oddaji Ples z zvezdami zelo veliko trenira." Njene nove fotografije pravzaprav razkrivajo, da je njeno telo zagotovo še vedno zavidanja vredno. Ker je tako vitko kot tudi mišičasto, strokovnjaki dvomijo o tem, da bi Elisabetta resnično pretiravala z nezdravim hujšanjem.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587